• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Мая Манолова: Бихме подкрепили кабинет с участието на "Има такъв народ" и "Демократична България"

Мая Манолова: Бихме подкрепили кабинет с участието на "Има такъв народ" и "Демократична България"

/КРОСС/ Вие сте последната парламентарна група в този график, но вашето пристъствие а тзи консултации е изключително важно във ваше лице една голяма част от бъгарите търсещи по-силна социална защита и справедливост намериха своето представителство в българския парламент. Вашият глас, мнение и експертиза са важни. Това заяви президентът Румен Радев по време на консултациите с парламентарната група на „Изправи се! Мутри Вън!" за съставяне на ново правителсто.

Вие вляхте в парламента нова енергия и страст, това е добре, защото дебатът трябва да се води там, където му е мястото - българският парламент. Разчитам и на вашия опит като народни представители, юристи с богат опит, така че търсим баланса, изтъкна президентът.

Приветстваме прозрачността, с която президнетската институция провежда процеса на консултации. Нашата парламентарна група е парламентарна група, респективно платформа, на обикновените хора, на гражданите. Изпратени сме в парламента да защитаваме техните интереси, заяви председателят на ПГ на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

Ние няма да подкрепяме правителство, излъчено от г-н Борисов и от ПП ГЕРБ, защото българският народ с вота си поиска промяна, а не за възпроизвеждане на статуквото. Бихме подкрепили кабинет с участието на партиите на протеста - "Има такъв народ" и "Демократична България", още повече, че и в предизборната кампания и първите ни съивместни действия в парламента имаме пълно разбирателство по отношение на необходимостта от извършване на дълбока съдебна реформа, промени в изборните правила и ясна подкрепа за българския бизнес.

Евентуалното връчване на третия мандат е слабо вероятно да бъде насочено към нашата парламентарна група. Третият мандат би бил възможност за осигуряване на взаимодействие на партиите на формациите на промяната. Ваша е оговорността на кого ще връчите третия мандат, заяви още тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Като гледам какви политически СИЛИ се пръкнаха в новия парламент, като гледам каква мъдрост блика от всяка от тях и каква грижа ги тресе за работа. Ами какво ще оправят, според Шибаняка и шайката около него и цялата мрежа пиявици създадени до сега всичко е ВЕЛИКОЛЕПНО. Борисов беше най-мъдрият, най -опитния, най-признатият. Като оставим високата му квалификация да държи маркуча, прекрасно се справяше и с шофирането на джип и проверяваше всичко , от което си нямаше и хал хабер. Какво ще оправяте. Вече няма концесии за раздаване, армията блести , 8-те изтребитела на чертеж на стойността на БГ тръбата може и да дойдат някога. Важното сега е да приемем НАТОвските военни у нас, да гледаме плажовете си празни и да се чудим как д а намерим пари поне за мизерните пенсии, щото няма да има пари и за вноса на домати от Турция, на ябълки от Полша и на картофи от някъде.

20.04.2021 03:04:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.