• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

LG се присъединява към управителния съвет на Hedera

LG се присъединява към управителния съвет на Hedera

/КРОСС/ LG Electronics Inc. (LG) и Hedera Hashgraph, бизнес платформа за разпределен регистър, днес обявиха, че LG се присъединява към управителния съвет на Hedera. Той има за цел да даде възможност за най-децентрализирания модел на управление за разпределен регистър и ще включва до 39 глобални организации от различни индустрии и държави.

LG е четиринадесетият член на съвета, който включва още компании като Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS (WorldPay), Google, IBM, Magalu, Nomura, Swirlds, Swisscom Blockchain, Tata Communications, University College London (UCL) и Wipro. Като единствените представители на производители на домашни уреди в управителния съвет, LG ще работи с Hedera и останалите членове на съвета, за да открие начини технологията за разпределен регистър да помогне на потребителите и доставчиците като им даде възможност за по-лесни и безпрепятствени транзакции.

Всички членове на управителния съвет на Hedera ще имат спот в публичната мрежа на Hedera Hashgraph и ще отговарят за утвърдяването на пътната карта на Hedera и актуализациите на кодовата база на платформата. Членовете гарантират децентрализацията и многообразието на съвета.

„Щастливи сме да приветстваме лидера в индустрията LG в управителния съвет на Hedera. В продължение на много години LG се стреми да подобри живота на потребителите и партньорите с помощта на новите технологии. Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с LG и тяхната екосистема, за да разгледаме многобройните начини, по които разпределения регистър да бъде приложен и да помага на клиентите." казва Манс Хармън, главен изпълнителен директор и съосновател на Hedera Hashgraph.

„Технологията за разпределен регистър държи ключа към подобряването на изживяването на потребителите и да предложи възможност за нови услуги на бизнеси във всякакви сектори, които да се възползват от доверието, скоростта и сигурността, която предлага", казва Чо Таег-ил, старши вицепрезидент на LG Electronics. "Чакаме с нетърпение да сме част от управителния съвет на Hedera и очакваме партньорствата с водещи компании по цял свят и всякакви сектори и да подобрим още повече употребите на технологията за разпределен регистър, за да помагаме на бизнеси и потребители."

За повече информация, вижте https://hedera.com/council.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.