• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Нова Toyota Hilux GR Sport е достъпна за поръчка в Европа

Нова Toyota Hilux GR Sport е достъпна за поръчка в Европа

/КРОСС/ Новият Hilux GR Sport e вдъхновен от успехите на версията за състезания в пустинята. През лятото на 2022 г. моделът ще бъде пуснат в продажба в Европа на цени от 60 035 евро бруто, книгите за поръчки вече са отворени.

Автомобилът с висока проходимост генерира мощност от 150 кВт/204 к.с. от работен обем от 2,8 литра и развива въртящ момент от 500 Нм. Hilux GR Sport се предлага изключително с двойна кабина и запазва възможностите за товарене на производствената версия. 3,5 тона товар на ремарке и един тон полезен товар подчертават неговата гъвкавост.

Ключовата характеристика на модернизираното окачване е въвеждането на нови еднотръбни амортисьори и нови предни пружини. Еднотръбната конструкция позволява по-голяма площ на буталото за по-добри характеристики на амортизация, с по-бърза реакция и по-добро разсейване на топлината. В същото време качеството на маслото вътре се запазва дори при тежка употреба.

Предните винтови пружини са настроени да бъдат по-твърди и, подобно на новите амортисьори, са боядисани в червено, за да подчертаят специалния GR характер, джантите са 17-ки, алуминиеви.

В сравнение със серийната Toyota Hilux, тези промени водят до значително подобрено управление, по-лека реакция на волана, по-добра стабилност по права линия, по-малко движение на купето и повече усещане за сцепление на задните колела.

Новата настройка също така значително подобрява комфорта на возене, с по-бърз отговор на високочестотни вибрации, повече амортизиране и следователно по-добро поглъщане на ударите и контрол на движението на автомобила.

Отвътре и отвън Hilux GR Sport е в типично спортния GR дизайн, отпред подсилен от новите, по-големи рамки на фаровете за мъгла. Черната решетка се отличава със специален мрежест дизайн и отличителна хоризонтална централна ивица с класическия надпис Toyota на мястото на бранда, което е почит към предшественика му от началото на 80-те години.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.