• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстои четвъртото издание на White dinner в България

Предстои четвъртото издание на White dinner в България
Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

/КРОСС/ За четвърта поредна година Бяла Вечеря  ще превърне някое емблематично място на открито, в София, в приказна и магическа феерия.Кое ще бъде то? Ще разберем на 12 Юли 2020 г.

Представете си една безкрайна бяла маса с хора, облечени в бяло на бяла лунна светлина и на фона на десетки малки бели свещи. Никой не знае къде ще се случи тайната бяла вечеря до последния момент… мистерия, тайна локация, изненада, а после красота, великолепие и музика – една елегантна и запомняща се бяла нощ…

 

Нека поне за ден да избягаме от динамиката на града и да се пренесем в един вълшебен свят на феи, хубава музика на живо, домашно приготвена храна, блещукащи светлини, щастливи хора споделящи вечерята си заедно. 

През 2019 година 500 души в София се радваха на настроението, което създаде Миро.

А тази година специален гост изпълнител ще бъде талантливият Стефан Вълдобрев.

Ще ви очакват  много изненади, като DJ парти, награди, подаръци, игри и още нещо…

 

Кой може да устои на тази покана?

На определена дата двойки и групи  с техните кошници за пикник, красиви съдове и прибори за сервиране, храна, плодове и вино се срещат на „тайна локация“ в очакване на официалното уведомление да пристигне и да ги информира къде да отидат.

След като координаторът отведе всички до тайното място на събитието, по план схема, ще се наредят масите, гвие ще ги украсите, ще подготвите вашата храна, напитки и посуда, а после остава само да се насладим на една юлска вечер под звездите с музика и танци!

Събитието е за хора с ЕКО нагласа, хора с афинитет към красивото, гурме кухнята, обичащи качествена музика като джаз, соул, фънк и поп и знаещи как да се забавляват в хармония с околните.

Предстоят и поредица от тайни партита, вечери с известни личности, приключенски почивки специално организирани за членовете на клуба. Станете част от семейството на Бяла Вечеря! 

Бяла вечеря е романтичното, различно, стилно, музикално и кулинарно събитие на града ни! Нека и тази година създаваме красота заедно в един изискан градски пикник!

 

Заповядайте на 12 юли, мястото...предстои да разберем!

 

*Снимки: White dinner / Party management

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.