• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Тошко Йорданов: До този момент Трифонов не е арестуван, но е готов

Тошко Йорданов: До този момент Трифонов не е арестуван, но е готов

/КРОСС/В предаването „Лице в лице" по бТВ Тошко Йорданов, каза че будният гражданин Слави Трифонов призова министъра на вътрешните работи в оставка да го арестува, защото е мафиот по твърдение на министър-председателят. Признава, че е вземал мръсни пари и сега рекетира сам себе си да взема пари. Бореца с мафията е Бойко Рашков затова трябва да се активизира. Има твърдения на Гугъл на Кирил Петков и Лена Бориславова, това не е за пренебрегване.

Йорданов посочи, че до този момент Трифонов не е арестуван, но е готов.

Депутатът от Има такъв народ коментира и промените в закона за КПКОНПИ и кандидатурата на Бойко Рашков за шеф на комисията.

Едното е промяна в закона, другото е избора на шеф. Шефът на КПКОНПИ трябва да разследва. В момента Бойко Рашков да не е монахиня, той е начело на МВР от една година и в момента трябва да прави разследвания. Една година би трябвало да разследва и да арестува. Имаше един арест на Бойко Борисов, който завърши позорно. Има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност. Във видеото от петък се казва, че в закона трябва да се направят промени от почти всички партии. Това е преписан закон от ГЕРБ. Естествено е, че трябва да му бъде направен ремонт, добави Йорданов.

Относно записа на Демократична България, депутатът заяви: Направиха си излъчване и за пръв път бяха откровени. И добави, че записът е пълна издънка, която съдържа неща, които не биха казали на живо.

Искахме да има правителство. Лицемерието и неморалността са достатъчен довод да прекъснем преговорите. Не е нужно да ни обичат, нужно е да има морал. Знаят, че не е така, но лъжат публично. Не сме обещали, че ще бъдем в коалиция на лицемерието. В петък стана ясно, че БСП не може да състави правителство, защо Нинова не го върна днес. За да остане вицепремиер още няколко дни и да праща оръжия на Украйна незаконно. Това е най-дълго управляващият кабинет в оставка, каза още Йорданов.

При нови избори едно минаване вкарва здрав разум в част от партиите. не знам какво би могло да се случи ако са същите партии.

Той коментира и темата за газа.

Министър на енергетика от два месеца обяснява, че България е в тежка ситуация, газа идва скъп. Двата танкера от САЩ дойдоха и бях изхарчени. Германия е държава, която по една схема се разплаща с Русия. Искането на Николов е било и ние да се разплащаме по тази схема и е бил спрян от Асен Василев, добави още Йорданов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.