• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Екатерина Йорданова е новият председател на Жени-ГЕРБ

Екатерина Йорданова е новият председател на Жени-ГЕРБ

/КРОСС/ Екатерина Йорданова е новият председател на Жени-ГЕРБ. Тя е общински съветник в София. В студиото на "Денят започва" Йорданова не коментира конкретна причина защо от ГЕРБ още не са издигнали кандидат-президентска двойка.

Не съм част от ръководството на ГЕРБ, аз съм редови член от много години, разбира се, че нашето ръководство е взело правилното решение да обяви номинациите в последните дни, предвид тежко замърсената комуникационна среда, заяви тя.

Йорданова подчерта, че диалогът е най-силният инструмент за постигането на всякаква политика. Жените наистина сме по-диалогични и вярвам, че не само жените в ГЕРБ, а жените във всички политически партии ще застанат още по-силно на позиции, за да подпомогнат диалога, заяви тя.

Вчера се породи поредното напрежение между ГЕРБ и служебният кабинет - министърът на културата помоли партията да напусне двата етажа в административната сграда в НДК, където е настанена централата на партията

Законът за политическите партии е ясен, чл. 31 също, така че аз го приех по-скоро като една шега или може би някакъв пиар ход, грешно е посъветван министърът. ПП ГЕРБ още е първа политическа сила, зад нея стоят много избиратели и аз наистина не бих искала да повярвам, че някой ще тръгне след толкова много хора в нарушение на закона, каза Йорданова.

Екатерина Йорданова коментира и обстановката с градския транспорт в София - засиленият контрол и разредените разписания.

В 20% от транспорта ще бъдат увеличени интервалите така че да отговорим настина на реалните потребности и да минимизираме разходите - вследствие на пандемия ние посрещнахме кризата много достойно, не намалихме сериозно разписанията, заяви Йорданова. Тя подчерта, че работещите в градския транспорт също са от героите на пандемията.

Когато има криза и проблем в обществото, тя е за всички. Колегите в Транспортна комисия и след много задълбочен анализ в ЦГМ правят предложение за увеличаване на интервалите само в определени диапазони от време, когато има наблюдение, че автобусите са празни. По думите й това са частни мерки и там, където не се налага да има пълен обем на транспортната услуга.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.