• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Xiaomi представи серията Mi TV P1 в България – цялостна смарт система за забавление

Xiaomi представи серията Mi TV P1 в България – цялостна смарт система за забавление

/КРОСС/ Изживяването при гледането на смарт телевизия е още по-достъпно с продуктите на цени от 499 лв.

София, България, 15 октомври 2021 г. - Xiaomi представи най-новата си серия интелигентни телевизори Mi TV P1 Series в България. Предлагана в четири различни размера - 55'', 50'', 43'' и 32 инча, серията Mi TV P1 прави изживяването с интелигентно домашно забавление по-достъпно за всеки с цени, стартиращи от 499 лв.

Цялата серия разполага с дисплей без рамки от трите си страни за максимално пространство за гледане с елегантен и стилен дизайн, който се вписва красиво в обстановката на дома. 60Hz LED панелът предлага свръхшироко 178° зрително поле, така че да можете ясно да виждате дисплея, независимо от какъв ъгъл гледате.

Моделите 55", 50" и 43 инча осигуряват първокласно качество на картината с 4K UHD резолюция и поддръжка на Dolby Vision®. По-големите варианти от 55" и 50 инча допълнително подобряват визуализацията с HDR10+, което позволява на телевизорите да генерират висок динамичен диапазон и да направят картината още по-жива и реалистична. За да допълнят зашеметяващите визуални ефекти, и трите модела предлагат MEMC технология, позволяваща на телевизора да възпроизвежда невероятно гладка картина без накъсване.

Всички модели се предлагат с богата екосистема от съдържание с Android TVTM и предварително инсталирани популярни приложения като Netflix, Prime Video и YouTube1. Потребителите могат лесно да прехвърлят съдържание и игри от своите смартфони или таблети, използвайки Chromecast и Miracast2. С вградения Google Assistant2, Mi TV P1 Series е идеалнен за гласови команди в интелигентните домове на потребителите.

Вариантите 55 ", 50" и 43 инча притежават и вграден микрофон на панела, за да могат потребителите гласово да управляват телевизора и всички свързани интелигентни уреди напълно свободно3.


В началото на месец ноември Mi TV P1 Series 55'', 50'', 43'', and 32'' ще бъдат налични в официалните канали за продажби на Xiaomi на територията на България на цени съответно 1199 лв., 1099 лв., 829 лв. и 499 лв.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.