• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Какви парфюми не бива да попадат във вашата лична колекция?

Какви парфюми не бива да попадат във вашата лична колекция?

/КРОСС/ Изборът на подходящ парфюм е индивидуален за всеки и зависи от множество фактори. Въпреки това, съществуват определени неписани правила в парфюмерията, които не бива да пренебрегваме при покупка на поредния нов аромат. Съгласно тях, експертите от Perfume-bg.eu ни посочиха кои са парфюмите, които не бива да попадат във вашата лична колекция. Нека ги разгледаме.

Реплики и фалшификати

Автентичните парфюми са трайни, наситени и безопасни за вашата кожа. Придържайте се към тях и избягвайте репликите. Фалшификатите не са нито трайни, нито достатъчно силни, за да ухаят през целия ден. Според специалистите, много по-удачна е инвестицията в бюджетен, но оригинален парфюм, отколкото в реплика на известна луксозна марка. В първия случай получавате гаранция за трайност и наситен аромат, а във втория - бледо копие на оригинала.

Разопаковани парфюми

Тези парфюми може и да са оригинални, но по всяка вероятност са изгубили значителна степен от своята трайност. Още по-рисково е да закупите продукти с нарушена цялост на флакона, включително и липса на капачка. Причината е, че начинът, по който се съхранява един парфюм, определя и неговата трайност напред във времето. Разопакованите продукти и тези без капачка са изгубили част от своите свойства и е вероятно качеството им да е значително занижено.

Парфюми, които не отговарят на вашия лайфстайл

Обикновено потребителите избират подходящ аромат според индивидуалния си стил на обличане. Експертите обаче са категорични, че това не е най-правилният подход. По-удачно е да търсите ухание, което пасва на вашия начин на живот. С други думи, парфюмът следва да отговаря на ежедневието ви, професията, местата, които най-често посещавате и така нататък.

Препоръчани парфюми

Причината да не се предоверявате на приятелски препоръки е, че различните парфюми ухаят по различен начин на различните кожи. Много е възможно да се влюбите в определен аромат от колекцията на свой близък човек, но когато го използвате върху себе си, ефектът му да е съвсем друг. Това е напълно нормално, защото кожата реагира по различен начин на трите типа нотки на парфюма - базови, връхни и средни.

Парфюми с изтекъл срок на годност


Странно или не, всъщност и парфюмите си имат срок на годност. Естествено, той е много по-дълъг от козметичните продукти като кремове, шампоани и серуми. Такъв обаче е наличен и когато изтече, парфюмът започва да ухае на нищо друго освен на спирт. Между другото, точно по този белег бихте могли да разпознаете и ароматите, които вече нямат място във вашата колекция, защото са там от твърде дълго време или не са съхранявани правилно.

Вече знаете какви аромати да избягвате. А сега е ваш ред - да прецените кое е уханието, което най-много съответства на вашата индивидуална личност и лайфстайл.

Успех с избора!

Разгледайте богата колекция от парфюми на Perfume-bg.eu

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.