• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Емблематичният хладилник INSTAVIEW на LG постига впечатляващите продажби от 1 милион броя по цял свят

Емблематичният хладилник INSTAVIEW на LG постига впечатляващите продажби от 1 милион броя по цял свят

/КРОСС/ Иновацията, насочена към потребителя, потвърждава технологичното лидерство и силната позиция на LG на световния пазар за хладилници

Премиум хладилникът InstaView Door-in-Door™ на LG Electronics премина успешно през един предизвикателен период този месец, достигайки един милион продажби в световен мащаб от лансирането му през 2016 г. Този хладилник с голям капацитет от LG, от който се продават средно по 700 броя на ден, вече е наличен в приблизително 150 страни на шест континента.

LG InstaView Door-in-Door™ е проектиран, за да помогне на потребителя във воденето на един изтънчено-кулинарен начин на живот, постигайки перфектния баланс между форма и функция. Продуктът се отличава със стилна и естетически издържана визия, но и практични функции, спечелили признание от някои от найпрестижните световни награди за дизайн, като Red Dot Design Award и iF design Award.

„Постигането на тези резултати е доказателство за способността на LG да разработва разнообразни, висококачествени продукти, благодарение на които се нареждаме начело в редиците при много категории домакински уреди“, казва Дан Сонг, президент на компанията LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Днешните уреди включват толкова много технологии, колкото и компютър или смартфон и нашите клиенти имат изключително високи очаквания от тях. Нашата напреднала технология и подходът да се допитваме първо с потребителите, доведе до това InstaView да е един от най-бързо продаваните хладилници в историята на хладилниците.“

LG InstaView получава името си от хамелеоновия панел на хладилника на вратата, който може да стане прозрачен само с две почуквания по стъклото. Това позволява на потребителите да виждат какво има вътре, без да отварят вратата, с което не увеличават температурата вътре и спестяват енергия. Заедно с InstaView, Door-in-Door™ осигурява лесен достъп до любимите напитки и закуски, като в същото време свежда до минимум излагането на основното отделение на хладилника на стайна температура, допринасяйки за намаляване на загубата на студен въздух с над 41%. 

За да задоволи нарастващото световно търсене на хладилници InstaView, LG добави знаковата му функция, която го прави толкова удобен и на други хладилници от своята гама, включително French-Door и Side-by-Side. Нещо повече, популярната технология InstaView вече може да се намери в други уреди на LG, като LG SIGNATURE Wine Cellar и ThinQ ™ Range.

Непрекъснатият стремеж на LG да придаде добавена стойност на своите хладилници чрез полезни иновации доведе до разработването на повече технологии, предназначени да предоставят по-ефективен и приятен кулинарен живот. Например, Smart Care + използва LG ThinQ ™ AI, за да поддържа храната свежа за по-дълго, с по-нисък разход на енергия.

Чрез анализ на данни, които устройството събира в продължение на няколко седмици, интелигентният уред може да разпознае навиците на потребителя, позволявайки му да понижи автоматично температурата си преди периоди на активна употреба, за да поддържа по-добре зададената температура.

Smart Care + използва същите данни, за да намали разхода на енергия, автоматично поставяйки хладилника в режим Save, в периоди на рядко използване. А с Craft Ice ™, домакините могат да изпробват барманските си умения и да впечатлят гостите си, сервирайки любимите им коктейли върху кръглия лед, който добавя елегантност на всяка напитка 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.