• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Гейминг мониторът на Sony “INZONE” M3 вече е наличен за предварителна продажба

Гейминг мониторът на Sony “INZONE” M3 вече е наличен за предварителна продажба

/КРОСС/ Днес Sony Europe B.V. обяви прозореца, в който Гейминг монитор INZONETM M3 ще бъде наличен за Европа, като предварителни заявки вече се приемат в определени страни. Новата марка гейминг аксесоари използва експертизата на Sony, която е пионер в аудио-визуалните технологии, и предлага функции, с които геймърите могат да се потопят и фокусират изцяло върху играта и да побеждават.

Изключително плавно действие и яркост на картината

Новият гейминг монитор INZONE M3 с HDR предлага Full HD резолюция със скорост на опресняване 240Hz с 1ms GtG (Gray to Gray) и технологии за променлива скорост на опресняване, които позволяват на геймърите да уловят точно движенията на противниците в игри със стрелба. С над 99% покритие на sRGB спектъра, мониторът INZONE M3 изпълва вашата игра с богати, ярки цветове. Богатото нюансиране на цветовете придава изключителен реализъм на всяка сцена.

Разработени да подхождат на всеки стил на игра

Уникалната стойка позволява мониторът да заема по-малко пространство, за да може играчите лесно да разположат клавиатура под ъгъл и голяма поставка за гейминг мишка около или под монитора. Сред другите функции са регулируема височина и наклон и възможност за прибиране на кабелите за по-чисто пространство върху бюрото.

В помощ на вашия геймплей

С функцията Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), потребителите могат да управляват до два отделни компютъра от една единствена клавиатура, мишка и слушалки, свързани към монитора. С режима FPS Game Picture Mode потребителите могат да оптимизират яркостта и контраста, за да виждат своите опоненти по-ясно. В допълнение към това, те разполагат и с функцията Black Equalizer, с която се разкриват дори детайлите, скрити в сенките.

Perfect for PlayStation®5

Мониторите INZONE M3 използват технологията Auto HDR Tone Mapping, която работи с конзоли PlayStation®5, автоматично разпознава монитора по време на първоначалните настройки и оптимизира HDR настройките. Освен това мониторите автоматично превключват от PlayStation®5 в кино режим Cinema Mode, когато гледате филми и в гейминг режим Game Mode, когато играете игри.

Софтуер INZONE Hub PC: персонализирайте своя геймплей

Софтуерът INZONE Hub на Sony е създаден специално за управление на монитори и слушалки с марката INZONE и позволява на потребителите да персонализират своето изживяване като правят свои собствени настройки на много и различни операции, включително настройки на звука и картината.

INZONE M3 27-инчов Full HD/240Hz гейминг монитор - основни спецификации:
• До 240Hz скорост на опресняване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на опресняване като NVIDIA®. Съвместимост с G-SYNC® и VRR със стандарт HDMI 2.1.
• С DisplayHDRTM 400 сертификация sRGB99% покритие на цветното пространство и поддръжка на 1,07 милиарда цвята получавате ярки гейминг изживявания с богати, наситени цветове.

Цени и наличност:

• INZONE M3: за информация относно цени и предварителни продажби, посетете страницата на Sony за вашия регион на адрес www.sony.bg

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.