• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Пети ден протести: Остават блокадите на магистралите „Тракия” и „Струма”

Пети ден протести: Остават блокадите на магистралите „Тракия” и „Струма”
Представители на недоволните енергетици тръгнаха към София за разговори с управляващите

/КРОСС/ Пети ден на протести на енергетици и миньори.Блокадата на магистрала „Тракия" остава. Представители на протестиращите там тръгнаха за срещата в София, след като вчера взеха решение преговорите да се водят само с ръководителите на парламентарно представените партии. Протестиращите отказаха среща с министър-председателя Денков, покана за която той отправи от Раднево.

„Надявам се да се преборим за нашите искания и синдикатите да представят точно това, което искаме - кратко, точно и ясно. Смятам, че ще стигна до някакъв консенсус. Ако не се стигне, виждате какъв е извод от цялата ситуация", заяви протестиращ на „Тракия".

„Ние се молим да останем на работа. Ние не се молим нито за големи доходи и свръх заплати, както се говори по медиите. Получаваме едни средностатистически добри пари за България и за региона. Това са ни исканията", каза още той.

Над 20 часа вече продължава блокадата на магистрала „Струма". Хората са категорични, че няма да я вдигнат, докато исканията им не бъдат удовлетворени.

„Част от исканията все още не са удовлетворени", заяви Тодор Василев. „Разчитаме на срещата в парламента. Ние не отиваме при премиера, той трябва да дойде при нас. Нашата идея е да де вразумят тези, които взимат решенията в парламента", допълни той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Aferist

И ТИЯ СЕ НАДУПИХА! ТОЗИ „НАРОД“ СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРИТЕ, КОИТО ГО УПРАВЛЯВАТ. ПО МЯРКА СА СИ. И тия се надупиха. Зърнари, миньори, енергетици, и вся остальная… Пяна ни излезе на устата да го пишем – причината да сме в този позор е батак е една, единствена! – няма народ! Този „народ“ си заслужава измекярите, които го управляват. По мярка са си. Аре, пийте по една ракия всички запячи, инфлуенцъри и всякакви енцъри, които единственото, което правят е да пишат във Фейсбук, драпайки си … ташаците. Важното е да сме живи и здрави. Ама има едно – но! Такъв рабски „народ“ ще си плати позорно бездушие и състоянието на рая с жестока карма. Да не се чудите после откъде какво ви дошло. От вас идва всичко – от това, че сте приели да бъдете рая, управлявана от предателски башибозук.

03.10.2023 22:32:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.