• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Христо Иванов: И Орешарски беше бетониран, но накрая беше махнат като жълт вестник

Христо Иванов: И Орешарски беше бетониран, но накрая беше махнат като жълт вестник

/КРОСС/ Той протеста бетонираше и Орешарски, но накрая той беше махнат като жълт вестник отдавна прочетен, Борисов също си избра тази съдба. По същия начин той ще бъде окончателно махнат от ДПС, когато те решат да му дръпнат черджето под краката, защото той не чу това, което му казват хората на улицата. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България". Това, което хората казват хората на улицата не е това колко души са излезли в един или друг момент на протест, въпроса е, че общественото мнение е срещу Борисов по една изключително голяма плеяда от въпроси именно за бъдещето на страната, допълни той. Борисов няма място в това бъдеще, той не може да пише конституция - той трябва да се дръпне, да отпуши пътя на България към бъдещето, защото той заприщва това бъдеще, заяви Христо Иванов.

Съпредседателят на „Демократична България" заяви още, че въпреки настояванията на Европейската комисия да се направи нещо срещу безотчетността на прокуратурата, Борисов не прави нищо, дори предлага нова конституция, в която се предвижда още по-голяма безконтролност на прокуратурата. А безконтролната прокуратура е главният инструмент за овладяване на държавата от Сарая, каза още Иванов.

Въпросът с кого биха се коалирали в бъдещия парламент е дали „Демократична България" ще намери партньори за изчистването на страната от този модел - Сарая и Пеевски, каза Христо Иванов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Милко

Ицо, Ицо…Върви се занимавай с нещо, което по ти се отдава…Паси патки примерно

17.09.2020 23:00:53

Иван

Христо Иванов да не бърза да се подиграва на другите... нека първо се погледне в огледалото и да си спомни, че беше лявата ръка на Бойко Борисов във втория му кабинет!

17.09.2020 11:57:51

Такъв си е

Иванов е провален политик и бита карта.

17.09.2020 08:52:17

Борис

Какво говори чавекът хакнал системата за съдебните дела, отдавна няма значение.

17.09.2020 07:15:19

Анонимен

Нека да не стигаме до там, че да искаме Христо Иванов обратно във властта. Много добре видяхме какви ги надроби и после какви ги сърбахме.

16.09.2020 15:07:22

Калоян

В момента, в който част от българите, които подкрепят все още пионката на Прокопиев - Христо Иванов, видят какви "способности" има този посредствен политик и незавършил адвокат, ще се отрекат и от него... въпрос на време е, Христо!

16.09.2020 14:29:10

Маринов

Христо Иванов е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев. България има нужда от истинска промяна, а не от нови олигарси, които да крадат парите на народа

16.09.2020 08:44:22

Росен

Христо Иванов иска да бъде вземан на сериозно, но предвид, че е един провален политик това няма как да стане.

15.09.2020 21:02:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.