• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Виолета Сечкова ли е „Мата Хари“, в скандала с чекмеджетата на Борисов?

Виолета Сечкова ли е „Мата Хари“, в скандала с чекмеджетата на Борисов?

/КРОСС/ Моят пост в социалните мрежи поставя темата, която сме решили да държим на фокус. Това, което търся аз, е отговор. Българската прокуратура не установи коя е „Мата Хари", при положение, че българският премиер разказа за нея в свое медийно изявление. Това е изключителен проблем". Това каза в „Тази сутрин" по повод скандала с Виолета Сечкова съпредседателят на „Демократична България" Христо Иванов. В последните дни двамата си размениха обръщения в социалните мрежи, като началото постави Иванов, след като стана ясно, че Сечкова е назначена за почетен консул на Южна Корея. Иванов намекна, че именно тя е „Мата Хари", за която Борисов разказа пред германско издание и по този начин свърза името ѝ с изтеклите снимки от спалнята на министър-председателя.

След публикацията на Иванов Сечкова отговори с отворено писмо към съпругата му - Йорданка Иванова, в което заяви, че е потъпкано името на семейството ѝ и в частност нейното - като съпруга и майка.

Съжалявам, ако съм създал дискомфорт за някого. В чисто човешки план това не е нещо, което за мен е приятно. Но от друга страна, когато човек е публична личност, когато човек е част от тази властова конфигурация, от този двор около Борисов, трябва да си дава сметка, че легитимни въпроси, които няма как да не касаят и личния му живот, не може да не се задават. В човешки план разбирам дискомфорта, но в политически план тези въпроси трябва да бъдат задавани, докато институциите не започнат да си вършат работата. Не е въпросът дали аз знам коя е „Мата Хари". Въпросът е институциите в България, прокуратурата, да установи коя е „Мата Хари" и да я разпита. И Борисов да отговори на този въпрос, заяви Иванов.

По отношение на предстоящите избори и следибзорните конфигурации Иванов беше категоричен, че „Демократична България" няма да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС. Ние имаме списък с големи национални задачи, които трябва да бъдат изпълнени, а много неща, към които се стремим, изискват конституционно мнозинство", каза още Иванов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Плаче си за едно дело за клевета

21.01.2021 13:11:06

Анонимен

Като юрист знаеш,че не можеш да задаваш всякакви въпроси,които ще ти струват много голямо обезщетение за клевета.Толкова си и юрист.Безмозъчник,тръгнал и той в политиката.Но какво има за чудене като виждаме другите ,Мая,Слави,Глави.

20.01.2021 14:49:24

Анонимен

Аутсайдер.

20.01.2021 14:40:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.