• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Бунак си, ако гледаш порно от компютър, който се следи

Бунак си, ако гледаш порно от компютър, който се следи

/КРОСС/ Ако говорим за последните години на местните избори през 2003 г недействителните гласове бяха един млн. и 150 хиляди. Следваха две хубави години и накрая през 2015 г. имаме скок - 14 и 15 процента. Още не знаем какво се е случило. Това каза по БТВ Михаил Константинов от „Информационно обслужване“ за срещата с президента Румен Радев.

Моят и на президента погледите ни са верни. Първите избори, които ни предстоят са парламентарни. При тях се правят два избора. Там машинното гласуване сме го виждали. Ако се направи хубава кампания и хората се научат как да гласуват-да опитаме. Не искам да излизам като ретрограден специалист, но няма такова нещо по света. Има още едно нещо-доверието. Ако някой креслива група каже, че изборите са хакнати, доверието заминава. Жалбите на тези избори са два пъти по-малки от предишните. Т. е провели са се два пъти по-добре.

Срещата при президента беше много полезна. Изпълнителната власт ще е добре информирана за това, което се каза. Може да направим друг дизайн на бюлетината за общински съветници. Имаме време да направим анализ.

Ние работим само с лицензиран софтуер. Нелицензиран софтуер при нас няма. А дали някой е влизал по сайтове, вероятно не. Човек трябва да е голям бунак, да гледа порно от компютър, който се следи. Нека да си гледа порно от вкъщи.

В средата на 2021 година ще има избори. Новите играчи стоят по един-два сезона на сцената и после си отиват.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Дядя Миша ... ты дурак !

12.12.2019 10:58:48

Анонимен

В случай ,че лекари или полицаи са нарушили вашите конституционни права ,можете да се оплачете във Френското посолство на адрес и телефон: София 1504, ул.Оборище № 27-29 Тел. (+ 359.2) 965.11.00 или писмено на френски език да пишете до Редакцията на този вестник: https://www.humanite.fr/contact

12.12.2019 05:15:42

Анонимен

,,Професора" , що не се сетиш за броя гласували ... смешен дребен манипулатор.

11.12.2019 09:33:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.