• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Христо Иванов: Какво ще се случи от това, че ИТН са се нацупили и фръцнали?

Христо Иванов: Какво ще се случи от това, че ИТН са се нацупили и фръцнали?

/КРОСС/ "Някои парламентарни групи имат политическа функционална неграмотност - не могат да разберат кога става дума за мое мнение, кога става дума за квалификация на взаимни позиционирания между политическите сили. Да кажеш, че заради това страната трябва да бъде хвърлена в избори, е висша степен или на тежка неадекватност, или на зависимост от плана на ГЕРБ и ДПС да искат да докажат, че без тях страната не може да се управлява. Само на този фон тези две партии могат да изглеждат приемливи и да се върнат във властта, за да я консумират по корупционен начин". Това каза пред БНР Христо Иванов, председател на ПГ на "Демократична България".

Христо Иванов: ГЕРБ и ДПС смятат, че колкото е по-зле, толкова по-добре е за тях.И допълни:"Хора, ние трябва да управляваме тази страна. Тя е изправена пред една от най-тежките кризи. На този фон някой се бил обидил. Кого обслужва това? ГЕРБ и ДПС... Парламентарната група на ИТН трябва да си отговори на един прост въпрос. Какво точно ще се случи от това, че са се нацупили и фръцнали? Колкото и да си мислиш, че българските избиратели са глупави, че за четвърти път няма да забележат какво се случва, това е абсурд. Същите гении на стратегията са взели решение, че като се обидят и предизвикат избори, хората ще кажат "добре" за това да похарчим поредните милиони за избори".

В предаването "Неделя 150" Иванов подчерта, че няма разминаване между казаното на срещата, от която изтече запис, и публичното поведение на партията."Не можем да хвърлим страната в хаос с едни предсрочни избори. В този период трябва да осигурим енергийния баланс на страната. Вместо това - ще отидем на избори. Вместо да се погрижим за нашата сигурност, за следващия бюджет, ние ще отидем на избори. Има задачи, които трябва да се решават сега. Вместо това ще отидем в кампания, в която ще се четкаме за поредните глупости и ще пропуснем този важен период".

Той посочи, че третият мандат се възприема като кризисен, защото идва на фона на другите два провалени мандата и целта на партията, която носи третия мандат, има посредническа роля за сглобяване в политическа криза на някакъв вариант и това изисква повече време.

"От гледна точка на рационалността и на прагматичността, на това, което е в интерес на страната, не виждам какво пречи да се състави правителство. Хората не искат да ги занимаваме със себе си. Това не е телевизионен риалити формат. Ние трябва да произведем решение. Като се нацупим, какъв проблем на държавата решаваме".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

100 кила

Предлагам и ти да се фръцнеш и да бегаш с 200, че политиката и още повече народът нямат нужда от теб

25.07.2022 13:32:54

Анонимен

Как да ти се обясни,носатко нещастен. На записа се вижда и чува как квалифицирате ИТН, като нежелани, но необходими. Вие самите сте една шепа дискредитирани хора. Гномът е почти фашизоид, имайки предвид неприкритият му антикомунизъм и русофобия. Всъщност вие сте вредни и контрапродуктивни. На фона натова огромното ви политическо его е тотално неуместно. Вие сте глупави, бъбриви клоуни, възприемащи се насериозно. Вярно е че времето е сложно и има опасност от реставрация на управлението на ГЕРБ, но и вие и ПП не сет в състояние да свършите каквото и да било за да решите проблемите. Големи са ви само устите.

25.07.2022 13:06:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.