• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Антоний Гълъбов: Служебният кабинет е със структура на коалиционен кабинет

Антоний Гълъбов: Служебният кабинет е със структура на коалиционен кабинет

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Антоний Гълъбов, каза че въпреки че служебният кабинет е съвсем в началото, можем да очертаем някакъв профил. „Очевидно той е със структура, напомняща коалиционен кабинет. Вече имаме разпределение на ресорите и видяхме създаване на кризисен щаб за енергетиката. След това видяхме смяната на областните управители, което е проблем. Това е възможен риск за предстоящите избори. След това продължаваме да виждаме и това ще се случи другата седмица - смяна на ключови управляващи държавни структури фигури. Това е мисленето на президента Радев и от преди - мисленето, че смяната на човека променя работата на институцията. Без да е ясно защо се прави такава смяна, това може да доведе до блокаж на администрацията."

Още нещо свързано с тези първи часове на служебния кабинет - интензивната работа, която е насочена по-скоро на възстановяване на доставките на природен газ, но и ясният за мен извод - че дейността на служебния кабинет ще окаже влияние върху предизборната кампания, смята Гълъбов. „Сблъсъкът между Радев и БСП ще продължи, ще продължи и напрежението, което се генерира в демократичната общност във връзка с евентуално възстановяване на преговори с Газпром, проявата на политически лидери на средно равнище, известно изместване на цялостния профил на служебния кабинет".

Основният ми страх е българските граждани да не решат да се откажат да участват в изборите - това би било най-лошия резултат от хода на действията и противопоставяне, предизвикани от служебния кабинет, категоричен е Гълъбов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Коя е тази демократична общност. Русофобска сбирщина, която е готова да загроби държавата? И кое я прави демократична? От икономическа гледна точка Газпром е най-добрият доставчик. От политическа- глупаво е да се подкрепя фашистки и прогнил от корупция режим в Украйна, просто защото е щатско прокси, плащайки огромна цена, отказвайки се от гарантиран доставчик. По повод така нареченото плащане в рубли, ако щатите не бяха замразили постъпленията на Русия нямаше да се наложи да измислят гарантирани варианти. И цял свят се смее на съмненията на демократичната общност, за това, че новата схема крие рискове за доставката. Та така, демократ стана синоним на идиот или на лицемерен лъжец и щатски агент. Така ли да го разбираме.

06.08.2022 08:35:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.