• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Георги Кадиев: Крачката, която направихме към лявото обединение, е изключително положителна и трябва да се развива

Георги Кадиев: Крачката, която направихме към лявото обединение, е изключително положителна и трябва да се развива

Аз съм учуден, че БСП се добавя към статуквото, защото тя всъщност не е статукво

 /КРОСС/ „Крачката, която направихме към лявото обединение, е изключително положителна. Масово хората казват: "Къде бяхте досега, защо не го направихте по-рано?" и това трябва да се развива, да се привличат все повече леви партии, да се мотивира вътрешната конкуренция, да се мотивират преференциите. Ако искаме да променим България трябва да участваме в следващото правителство." Това заяви в ефира на Нова телевизия Георги Кадиев, лидер на "Нормална държава", част от коалицията "БСП за България", който е водач на листата в Стара Загора
„Ако искаме да изчистим ГЕРБ и управлението им, то не става с еднолично управление, очевидно трябва да има коалиция", посочи Кадиев в предаването "Здравей, България". По думите му всеки трябва да си избере приоритет, кой иска да отстрани, но партията на Слави Трифонов е разбрала това: „Според мен те водеха война на два фронта, което беше абсолютно непродуктивно и резултата го виждаме - служебно правителство."
Кадиев бе категоричен, че ако отново не се състави правителство, още едни избори биха били убийствени, защото на никой не му се ходи на избори през 3 месеца, които струват и един куп пари.
„Аз съм учуден, че БСП се добавя към статуквото, защото тя всъщност не е статукво", каза още той.
По повод излязлата информация, че САЩ налагат санкции срещу Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, както и всички, свързани с тях фирми и организации, Георги Кадиев коментира: „Всички знаят, че Бойко Борисов и Пеевски са симбиоза, не можеш да изкараш единия, а да оставиш другия настрани." Лидерът на "Нормална държава" не може да каже защо точно в този момент се случва това. „Прокуратурата трябва да започне незабавни действия и срещу тримата. Илко Желязков е човек на ГЕРБ, назначен е от тях, изпълнявал е техни задачи, близък и до Пеевски, така че със сигурност е имал чадър", каза още той.
Относно обвиненията му към шефа на НАП Румен Спецов, че е прехвърлил своя фирма, за да избегне данъчни задължения, Кадиев заяви: „Съвсем ясно може да се види, че ревизията на фирмата е стартирала, когато още е била негова собственост. Самата ревизия продължава не по-малко от 3 месеца, може 6, а може и година. Така че след като той е продал дяловете си два месеца преди ревизионния акт, това означава, че началото на ревизията е поне още 6 месеца преди това, което означава, че е знаел, че има ревизия."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.