• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Кадиров: Въоръжените сили на Украйна понасят големи загуби при безразсъдни контраатаки край Соледар и Северск

Кадиров: Въоръжените сили на Украйна понасят големи загуби при безразсъдни контраатаки край Соледар и Северск

/КРОСС/ Въоръжените сили на Украйна претърпяха големи загуби в района на Соледар и Северск, включително поради безразсъдни контраатаки, съобщи ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров.

„Нашите бойци, съвместно със съюзническите сили, продължават настъплението по линиите Соледар, Яковлевка, Северск. Унищожени са голям брой жива сила и техника на противника", написа Кадиров в канала си в Telegram.

Позовавайки се на секретаря на Съвета за сигурност на Чечня, командира на специалния отряд „Ахмат" Апта Алаудинов, той също каза, че с надеждата да си върне загубените позиции „украинското командване изпраща войски от военнослужещи почти до самоубийство".

„Тази картина с участието на войници от въоръжените сили на Украйна, които безразсъдно атакуват нашите позиции, се повтаря няколко пъти вече четвърти ден", отбеляза ръководителят на Чечня.

Той подчерта, че уважава украинския народ и му е "горчиво да види как, неразбирайки същността на случващото се, част от украинците позволяват да бъдат използвани от Запада". „Ако това продължи, това ще доведе до необратими последици за украинците", написа Кадиров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Стига ни занимавахте с тоз палячо Кадиров.

12.09.2022 06:44:27

Анонимен

От страна на медиите няма никаква пряка информация от театъра на военните действия. Няма нито един военен кореспондент. По-изгодно име да публикуват официални пропагандни материали.

09.09.2022 11:43:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.