• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Сърбин е фаворит за заместник на Роналдо в Юнайтед

Сърбин е фаворит за заместник на Роналдо в Юнайтед

/КРОСС/ Кристиано Роналдо игра за Манчестър Юнайтед в неделя, въпреки че пропусна подготовката и турнето на тима в САЩ. Той прекара само 45 минути на терена срещу Райо Валекано в последната контрола на тима си, съобщи "Труд бг".

Дори и това обаче не е индикация, че португалецът ще остане на "Олд Трафорд" до края на трансферния прозорец, а съмненията, че нещо не е наред, се подхраниха, след като Роналдо дори не остана до края на мача на стадиона. Още на полувремето той се втурна към дома си и така отново привлече голямото внимание на медиите. "Daily Mail" твърди, че Юнайтед все още има интерес да привлече Саша Калайджич като негов заместник, ако Кристиано напусне.

Нападателят на Щутгарт, който е със сръбски корени, е първият в стеснения списък с потенциални подкрепления в атаката на "червените дяволи", а вече стана дума, че е по вкуса и на новия треньор Ерик тен Хаг.

Дори известният немски журналист Флориан Плетенберг преди около 20 дни посочи, че Калайджич е близо до "Олд Трафорд".

- Калайджич може да отиде в Юнайтед, заедно с Броби от Лайпциг. Официална среща и разговор все още не е имало, но е имало разговори с мениджърите на футболистите. Манчестър има голям интерес, Байерн и Борусия - не - твърди Плетенберг.

От друга страна, бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер смята, че Калайджич все още не е за Юнайтед

- Имам високо мнение за Саша, но той е малко по-различен нападател. Все още не се е развил напълно. Сега той трябва да отиде на следващото ниво, но от моя опит може би този скок би бил твърде голям - каза Швайнщайгер за Kronen Zeitung.

Калайджич избра да играе за Австрия, пред Сърбия, тъй като е преминал през всички юношески селекции.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.