• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Сърбия и Камерун с 6-звездно шоу

Сърбия и Камерун с 6-звездно шоу

/КРОСС/ Сърбия и Камерун сътвориха мач №1 дотук на Мондиал 2022 след драматично 3:3 във втори рунд от група G. Двубоят бе съпътстван от обрати и в двете посоки, а селекционерите на двата тима впечатлиха с решения. Извън групата за африканците остана вратарят Андре Онана.

Играчът на "Интер" е отстранен и няма да играе повече в Катар заради нарушаване на дисциплината. На свой ред Драган Стойкович остави на резервната скамейка нападателя на "Ювентус" Душан Влахович, който така и не се появи на терена. Звездата на "Старата госпожа" дотук има само 15 минути на финалите, след като се появи като смяна срещу Бразилия при загубата с 0:2.

Камерун поведе чрез Жан-Шарл Кастелето, възползвал се от грешка в отбраната на сърбите. Мачът придоби рязък завой в добавеното време на първата част, когато "плавите" вкараха 2 гола, превръщайки се в първия отбор, сторил това на Мондиал. Първо Страхиня Павлович изравни с глава, а минута по-късно Сергей-Милинкович Савич хвърли в екстаз своите съотборници след премерен удар в левия ъгъл.

След почивката Александър Митрович завърши отлична мнохогодова атака за Сърбия за 3:1, за да дойде звездния миг на Винсен Абубакар. Резервата на Камерун вкара красив гол, превхърляйки технично стража на съперника, а 3 минути по-късно асистира на Чупо-Мотинг за 3:3. До края сърбите опитаха всичко, за да спечелят, но пропуски направи Митрович. Така двата тима остават с минимални шансове за следващата фаза с по 1 точка. По-късно в понеделник се изправят Бразилия и Швейцария, спечелили първите си двубои в Катар.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.