• 28 Фев 2024 |
 •  USD / BGN 1.8096
 •  GBP / BGN 2.2862
 •  CHF / BGN 2.0544
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 13°C

Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София за 22 октомври 2023 г.

Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София за 22 октомври 2023 г.

/КРОСС/ В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова и кандидатът за общински съветник Иван Илиев ще се срещнат с граждани в ж. к. „Западен парк" пред бл. 15.

В 9.45 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Илинден" Румен Георгиев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в парк "Света Троица".

В 10.15 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Люлин" Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на Кооперативния пазар „Люлин".

В 11.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП - София и канидадат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Люлин" Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в градинката пред р-т „Бъфало".

В 13.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на Банкя Светослав Велков и кандидатът за общински съветник Ирина Лапчева ще се срещнат с граждани в парк „Ротонда" в Банкя.

В 16.30 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП - София и канидадат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Овча купел", Христо Колев и кандидатът за кмет на с. Мало Бучино Николай Наков ще се срещнат с граждани пред банята в кв. „Горна баня".

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Панчарево" Антон Кръстев и председателят на районнта организация на БСП и кандидат за общински съветник Еньо Савов ще се срещнат с граждани в с. Долни Пасарел.

От 11.00 до 13.00 часа кандидатът за кмет на район „Надежда" Стоян Цветков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Северния парк.

В 13.00 часа евродепутатът Цветелина Пенкова и кандидати за общински съветници ще вземат участие в младежки спортен празник в Южния парк до входа от страната на бул. „Витоша".

В 15.00 часа кандидатът за кмет на район „Слатина", заместник-председателят на БСП - София и кандидат за общински съветник Иван Пешев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Парк „Слатинска река".

В 16.00 часа кандидатът за кмет на район „Панчарево" Антон Кръстев и председателят на районнта организация на БСП и кандидат за общински съветник Еньо Савов ще се срещнат с граждани в центъра на с. Кривина.

В 16.00 часа кандидатът за кмет на Банкя Светослав Велков и кандидатът за общински съветник Ирина Лапчева ще се срещнат с граждани на площада в кв. „Михайлово".

От 17.00 до 19.00 часа кандидатът за кмет на район „Триадица" Диана Тонова и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани пред НДК - пилоните.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.