• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Шефът на ВВС - с COVID-19, Каракачанов под карантина

Шефът на ВВС - с COVID-19, Каракачанов под карантина

/КРОСС/ Министърът на отбраната Красимир Каракачанов се е самоизолирал, след като е станало ясно, че командващият ВВС ген. Димитър Петров е заразен с коронавирус, съобщава NOVA.

В понеделник Каракачанов си е направил PCR тест, който е дал отрицателен резултат.

„Чувствам се съвсем нормално. Тестът ми излезе буквално преди час и е отрицателен. Генерал Петров се е почувствал зле в събота. Направили са му тест, като лично ген. Мутафчийски ми съобщи, че той е положителен", заяви министър Каракачанов.

По-рано днес визитата на държавния глава Румен Радев в Естония беше отменена, поради усложнената обстановка от коронавирус и невъзможността да бъдат изпълнени всички елементи от предвидената програма. След това обаче естонският президент Керсти Калюлайд обяви в профила си във Facebook, че българският й колега е бил контактен с болен от COVID-19 човек.

Керсти Калюлайд посочи още, че Радев не е посетил официалната вечеря планирана вчера след срещата на иницитавата "Три морета". От прессекретариата на президента Румен Радев обаче отрекоха той да е бил в контакт със заразен от коронавирус.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Карантината е добро алиби на Каракачанов да се покрие докато се позабравят изцепките му.

20.10.2020 21:03:10

ДС-ГУце АБВ-триперо първан

ДС-Ванче караПрас да не би да се целувал със събутилниците и сътрапезниците си с лампази по бюджетните кьор-софри под патриотарски комуфлаж?! И дали не са му лепнали въпреки казармения вазелин и трипер или сифилис?!

20.10.2020 16:40:02

Димитър Симеонов

ова с коронавируса на президента е поредното герберастко активно мероприятие, осъществено чрез посланика на РБ в Естония и Финландия, бивш служебен министър на Росен Плевнелиев. То нагледно показва на какво е способна мафията у нас, която ръководи държавата. В случая не само се плаши Радев, но и се демонстрира готовност той дори да бъде убит в името на оставането на власт на мутрите по подобие на САЩ и ликвидирането на президента Кенеди. И това не е само предположение, а познавайки манталитета на ГЕРБ, ВМРО, ДПС, НФСБ и Воля и техните фашизоидни крила - вероятно се подготвя и подобен вариант за отстраняване на РР. Целта им е една - да доограбят следващите осем милиарда евро от ЕС и за това са готови на всичко. ХОРА, БДЕТЕ! Пазете живота на единственият в държавното управление почтен българин!!! И още нещо - провала на срещата в Талин на кого е от полза и кой е против инициативата за трите морета? Най-вече на Русия...т.е. отново налице е симбиоза между ББ и руската олигархия в Кремъл, която нищо чудно да е осъществявала съпорта на подобна дезинформация. А те имат вече нескрит интерес от оставането на Борисов като премиер на България.

20.10.2020 16:39:04

Крадливото Карашкембе се покри.

20.10.2020 16:34:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.