• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Kaufland България: Торта за Коледа – хит в пазара тази година Ритейлърът отчита интерес към сладките изкушения

Kaufland България: Торта за Коледа – хит в пазара тази година Ритейлърът отчита интерес към сладките изкушения

/КРОСС/ Интерес към тортите отчита най-големият ритейлър у нас – Kaufland България. Наред с класическите коледни сладкиши като меденки и щолен, компанията отчита ръст на клиентския интерес към ръчно правените и декорирани торти. Цветна декорация, с парченца плод или шоколад отвътре, нежни шоколадови мусове е модерното сега. Ритейлърът разшири асортимента си от торти в навечерието на празниците и в момента в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат намерени над 22 пресни торти всеки ден.

Кои са най-търсените сладкиши от българите и с какво ги впечатляват те през празничния декември?  

„Асортиментът ни включва многообразие от елегантни и изключително вкусни предложения, които са в тон с най-съвременните сладкарски тенденции. Клиентите ни избират тортата с нежен шоколадов мус и малини „Фрамбойси“. Тези, които си падат по тропическите аромати и места, се спират на снежно бялата „Торта Кокос“ или пъстрата „Торта Цветен рай“. Несъмнено обаче звездата на нашата селекция е печеният чийзкейк с тиква. Класическият десерт с хрупкава коричка, мек кремообразен крем и великолепното ухание на подправки, превръща тиквения чийзкейк в любим на българския потребител сладкиш. Вкусният десерт отдавна не е чужд за българите, които се очароват от лекотата и комбинацията от вкусове, които предлага. – разказва Димитрия Караиванова-Бегова, ръководител „Хляб, хлебни изделия и деликатеси“ в Kaufland България.

Към най-предпочитаните сладки изкушения за коледната трапеза се присъединяват и френските макарони, които се предлагат в кутия с микс от вкусове на боровинка, горски плод, шамфъстък, карамел и други. Асортиментът на сладки изкушения постоянно се увеличава в отговор на потребителските очаквания. Предлагането на разнообразни продукти на специализирани щандове е част от на развиваната от Kaufland концепция One Stop Shopping. Концепцията отговаря на най-модерните тенденции в ритейла, като включва в себе си наемане на търговски площи от различни по вид и големина бизнеси, които превръщат хипермаркетите на Kaufland България в търговски центрове с многообразие от обекти за пазаруване.

Наближаващите коледни празници изпълват сърцата ни с радост и надежда от споделените моменти с любимите хора. Един от ключовите моменти през тези дълго чакани дни е подготовката на празнична трапеза. Кулинарите се изявяват с всевъзможни рецепти за вкусни ястия, с които да впечатлят и зарадват близките си. Тези обаче, които искат да се потопят напълно в празничния дух и настроение и да отделят повече време на семействата си, могат да пробват сами да приготвят сладки изкушения от специално разработени от Kaufland рецепти - ТУК.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.