• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Kaufland кани децата на Варна на куклен театър в магазина си в кв. „Трошево“

Kaufland кани децата на Варна на куклен театър в магазина си в кв. „Трошево“

/КРОСС/ Представления за малки и пораснали почитатели на кукления театър организират Kaufland България и Държавен куклен театър – Варна. Началото на съвместната инициатива ще бъде дадено тази неделя, 15 януари, като тя ще продължи до края на месец март. В последния ден на всяка седмица посетителите на хипермаркета във варненския квартал „Трошево“ ще могат да гледат напълно безплатно някои от най-добрите спектакли на кукления театър или да се включат в творчески работилници заедно с актьорите от трупата.

Първият спектакъл, който те ще представят след броени дни, е обичаното представление „Под гъбката“. Другите интересни заглавия, които ще могат да се видят с вход „свободен“ в Kaufland „Трошево“ до края на март, са „Червената шапчица“, „Лакома мецана“, „Заешки лудории“, „Трите феи“ и „Жабокът цар“. Те ще се играят през една седмица, като в неделите без спектакли посетителите на магазина ще могат да се включат в работилници за изработка на кукли и приказни герои. Всички събития от инициативата ще започват точно в 11:00 часа.

Държавен куклен театър – Варна е един от най-старите и утвърдени куклени театри в страната. Той е носител на редица международни и национални отличия както за своите спектакли, така и в индивидуални категории за отделните актьори. Съвместната работа с театралната институция е поредното значимо партньорство, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите усилия в полза на тяхното благосъстоянието през изминалата година най-голямата търговска верига у нас получи и сертификат Компания – приятел на детето от Национална мрежа за децата.

„Щастливи сме, че можем да работим с Държавен куклен театър – Варна по тази инициатива, която предлага на децата и родителите в града алтернатива как да превърнат неделното пазаруване в истинско семейно забавление. С безплатните представления и работилници в магазина ни в „Трошево“ искаме да им осигурим още една възможност за приятно прекарване в студените зимни месеци. Надяваме се, че благодарение на кампанията много деца ще успеят да се докоснат отблизо до магията на кукления театър.“, коментира Кремена Георгиева, мениджър „Корпоративни комуникации и CSR” на Kaufland България.

Изборът на Kaufland Трошево за домакин на инициативата също не е случаен. След цялостната си модернизация през изминалата година, хипермаркетът се отличава с най-голямата за веригата зона с наематели, разположена на повече от 1 200 м². В нея клиентите на Kaufland могат да открият голямо разнообразие от стоки,  услуги и възможности за  прекарване на свободното време, каквато е и целта на One-Stop-Shopping концепцията на компанията. Хипермаркетът може да се похвали още и с първия за веригата food court и разположената в близост уникална вертикална детска площадка с различни съоръжения за катерене и въжени препятствия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Михаела Атанасова.

Не става ясно кой точно е Кауфланд Трошево.Този до Мол Варна ли?Няма точен адрес

12.01.2023 17:57:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.