• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Лимитирана версия на Audi RS 3 - Performance edition

Лимитирана версия на Audi RS 3 - Performance edition

/КРОСС/ Истински „уличен артист" ни представят от от Инголщад в лицето на Audi RS 3 performance edition,- новият най-спортен компактен модел от Audi Sport. Заинтересованите фенове на спортните автомобили трябва да побързат, изданието е ограничено до само 300 бройки.

Разработено за максимална производителност, специалното издание предлага 299 кВт/407 к.с. мощност и максимална скорост от 300 км/ч. В допълнение към добре познатите топ технологии, като RS разпределителя на въртящия момент и керамичните спирачки, налице са RS седалки тип"кофа" за оптимизирана странична опора и много ексклузивни дизайнерски елементи.

Колата се предлага във варианти Sportback и седан, като специалното издание гарантира удоволствие от шофирането и емоции навсякъде. Това е първото превозно средство в своя сегмент, което достига максимална скорост от 300 км/ч, което е с 10 км/ч повече от стандартната версия с динамичния пакет RS plus.

Мощността се издава от непогрешимия звук на 5-цилиндровия двигател с характерната последователност на запалване "1-2-4-5-3". Стандартната RS спортна изпускателна система с модифициран централен шумозаглушител и лъскави черни овални накрайници бръмчи със спортен, здрав звук. Отрицателен наклон на колелата, по-твърди напречни носачи, специфична за RS тръбна стабилизираща щанга с по-висока пружина - всички тези мерки вече осигуряват висока динамика на шофиране и стабилност в стандартния RS 3.

Спортното окачване RS с адаптивен контрол на амортисьорите е стандартно в изданието RS 3 performance. Използвани са гуми полуслик гуми Pirelli P Zero "Trofeo R" като стандарт - 265/30 на предната ос и 245/35 на задната ос. В допълнение към джантите в дизайна на моторните спортове и спортната изпускателна система RS с черни ауспухови накрайници, пръстените на Audi и значката RS 3 отпред и отзад също са черни.

Специфичните лакови покрития за автомобила Инголщат са цветовете с перлен ефект Nogaro blue, arrow grey и Daytona grey, както и Sebring black crystal effect и glacier white metallic. Стандартните Matrix LED фарове със затъмнени капаци и LED задни светлини имат динамичен мигач и се настройват по специфичен за RS начин при заключване и отключване. Когато RS 3 Performance Edition се отвори, дигиталните дневни светлини, които са оформени от 15 LED сегмента, рисуват „карирания флаг" от страната на пътника и „3 0-0" от страната на водача - въз основа на ограниченото номер и 300 км/ч максимална скорост. При затваряне надписът "R-S-3" се появява в пикселното поле под основния фар вместо "3-0-0".

За първи път в RS 3 стандартно има седалки тип кофа. Подобно на външните задни седалки, техните центрове имат капитон тип пчелна пита със сини контрастни шевове. Използваният тук материал е микрофибър Dinamica, комбиниран с перлена напа кожа на страничните панели.

Конкретно в специалния модел, фоновото изображение в 10,1-инчовия сензорен дисплей има карбонов вид и показва характерната последователност на запалване на 2.5 TFSI "1-2-4-5-3". Така нареченият RS монитор също интегрира дисплеи за температурата на охлаждащата течност, двигателното и трансмисионното масло, както и g-силите и налягането в гумите.

В същото време Audi virtual cockpit plus предоставя информация за данни, свързани с производителността, като времена на обиколка, g-сили и ускорение в секунди от 0 до 100 км/ч, 0 до 200 км/ч, четвърт и осмина миля. Болидът може да бъде поръчан от 75 000 евро като Sportback и от 77 000 евро като седан. Изданието ще бъде доставяно от началото на 2023 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.