• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Татяна Буруджиева: Записът на Радостин Василев цели да уязви съставянето на правителство

Татяна Буруджиева: Записът на Радостин Василев цели да уязви съставянето на правителство

/КРОСС/ Според мен единствената логика да се бърза толкова много с механизма за главния прокурор е да се пристъпи към действие. Това коментира доц. Татяна Буруджиева в ефира на Nova News.

„Омръзна ни да слушаме за реформа, за главен прокурор. Мисля, че само господин Велчев нямаше публични показни действия. Голям проблем с бързането обаче е, че може да се окаже, че работата не е свършена. Най-вероятно ще иде в Конституционен съд", коментира тя.

Според нея скандалът е огромен и записът на Радостин Василев цели да уязви съставянето на правителство: „Според мен редовно правителство ще има, има нужда от бюджет."

„Сложно е да се направи този кабинет заради субектите, които ще го правят, и отношенията между тях. Крайно време е българските политици да мислят и да разсъждават, когато говорят. Думите в политиката означават много", подчерта тя.

„За тези 30 години голямото разбъркване у нас става с едно действие. Сега сме свидетели на целия букет от действия. Залогът е гигантски, най-голям е за българите, които вече много трудно се справят, когато държавата върви на самотек", каза още тя.

Тя коментира напускането на БСП от днешното заседание в НС: „Това не е първото напускане на БСП. Никога не съм си го обяснявала това. Ти напускаш залата не просто за гласуването, а и за дебата. Не разбирам какъв положителен ефект може да има от това. Да откажеш да защитиш хората - нищо не постигна БСП, даже облекчи задачата."

„Не можеш да бъдеш герой в черно. Имам съмнения какво точно ще постигне Радостин Василев с неговия политически проект", допълни още тя.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Разочарован съм от Бураджиева. Много приказки за да се замажат нещата. Вярно: има нужда от читаво правителство; Лъжа: Правителство на ГЕРБ и ПП ще е читаво и ще реши някои проблеми, без да създаде по-големи. Несъществено: какви са целите на Василев? Съществено: какви характеристики като хора и пишман политици, можем да дадем на ръководството на ПП след чутото? Като извод: Никаква целесъобразност не може да оправдае присъствието на лицемерни, двулични, лъжливи, арогантни и очевидно некомпетентни политикани в българския обществен живот. И всеки опит да бъде изместен акцента от необходимостта по отношение на тези хора да бъдат взети мерки, а впоследствие да си понесат и политическата отговорност, е неморален.

27.05.2023 11:08:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.