• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Проф. Михаил Константинов прогнозира избори в края на септември

Проф. Михаил Константинов прогнозира избори в края на септември

/КРОСС/ По думите му машинното гласуване е отблъснало около половин милион български граждани

Математикът проф. Михаил Константинов заяви пред ПИК ТV, че винаги има шанс за правителство във всеки парламент, но в това Народно събрание този шанс е нисък. Той е категоричен, че шансът в този парламент да се направи устойчиво правителство, е близко до нула. Професор Константинов подчерта, че отиваме на избори през септември, най-вероятно на 25 септември.

В България има около 40 руски дипломати и Кирил Петков няма как да е изгонил 70. Този ход с дипломатите се прави по принцип, но този брой е голям мащаб за България. Не знам защо се действа по този начин. Това доведе до окончателно разкапване на управляващата коалиция. В психиатрията има един термин "гранични", действията му са гранични, това е меко казано, защото може и да са отвъд границите, коментира проф. Константинов.

Според математика отношенията ни с Русия ще издържат и въпреки Кирил Петков и тази бомба, хвърлена от него.

"Този човек е опасен! Той е опасен и за себе си, и за околните и трябва да му се помогне. Тук проблемът е многопластов. Има едно понятие "вменяемост" в съдебната практика и аз смятам, че по отношение на вменяемост се намира в гранично състояние", подчерта още математикът.

Той определи вота на Крум Зарков "против" задължителния машинен вот като вътрешнопартийна игра между него и ръководството на БСП. По думите му Зарков не се намира в блестящи отношения с Нинова. "Ще повторя за кой ли път, че в Европа чисто машинно гласуване няма. С изключение на град Брюксел и селата наоколо. Това е по-малко от 1% от населението на ЕС", припомни той.

Машинното гласуване в България според проф. Константинов е отблъснало около половин милион български граждани. "На два последователни избора през юни и ноември 2021 г., избирателите намаляха с по 600 000 спрямо тези през април. Сто хиляди от тях на последните избори са дело на господин Рашков, защото той страхува индобългарите и те не ходят да гласуват." подчерта той. Според математика останалите половин милион българи са отблъснати от изцяло машинния вот.

Проф. Константинов добави, че вече е се подписал под организираната от Инициативен комитет подписка за връщане на хартиената бюлетина.

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да, но българските политици не мислят така и най-нахално продължават да баламосват българския народ с уж добрите си намерения към него.

01.07.2022 23:28:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.