• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Фондът на фондовете провежда пазарни консултации за финансови инструменти за микрокредитиране

Фондът на фондовете провежда пазарни консултации за финансови инструменти за микрокредитиране

/КРОСС/ Фондът на фондовете (ФнФ) провежда пазарни консултации във връзка с подготовката на нова обществена поръчка. Чрез нея ще се изберат финансови посредници за изпълнение на финансовите инструменти „Микрокредитиране" и „Портфейлни гаранции с таван на загубите за микрокредити". Средствата за тях са от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" (ОПРЧР) 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския социален фонд.
Бюджетът на двата финансови инструмента ще бъде съставен от публични и частни средства, които ще се предоставят като микрокредити за насърчаване на предприемачеството. Целта е предприятията в затруднение да получат възможност за финансиране на достъпна цена и при облекчени условия. Конкретните параметри на заемите ще бъдат определени след приключване на пазарните консултации. Чрез тях ФнФ иска да идентифицира потребностите на пазара и потенциалните финансови посредници.
Допълнителна информация относно структурата и обхвата на финансовите инструменти е представена в индикативните технически спецификации, приложени тук и тук.
Бихте могли да заявите своя интерес за участие в пазарните консултации до 18:00 ч., на 30 октомври 2020 г. на тел. +359 2 801 40 50 и/или на имейл адрес: office@fmfib.bg
След приключване на пазарните консултации резултатите от тях ще бъдат обобщени и оповестени в доклад, който ще бъде публикуван на страницата на Фонда на фондовете.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.