• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Костадин Костадинов: Национално предателство е, че нямаме АЕЦ Белене, досега щяхме да продаваме, а не да купуваме ток

Костадин Костадинов: Национално предателство е, че нямаме АЕЦ Белене, досега щяхме да продаваме, а не да купуваме ток

На 14 ноември отиваме на битка за бъдещето на България

/КРОСС/ Проблемът до голяма степен е начинът, по който функционира Европейският съюз, защото там решенията са политически, а не икономически. Беше ясно, че с действията за затваряне на определени енергийни мощности рано или късно ще се стигне до такава ситуация. Това каза лидерът на партия „Възраждане" Костадин Костадинов в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов".

Според него непрекъснатото конфронтиране с Русия и създаването на пречки за предоставяне на допълнителни енергоизточници през алтернативни енергийни потоци създава ситуация, при която дори действащите газопроводи са или затапени, или тяхното функциониране е затруднено. „Вина за това носят БСП, ДПС, патриотите, Реформаторски блок и ГЕРБ и всички участващи в управлението след 2013 г. От тях трябва да търсим отговорност за това, че превърнаха държавата ни в изкупителна жертва на американското геополитическо противопоставяне с Русия", категоричен бе Костадинов.

„Национално предателство" нарече той факта, че България има атомен реактор, който в момента просто стои. „Ако имахме направена АЕЦ „Белене" досега, нямаше да коментираме въобще този проблем. В момента ние щяхме да бъдем в изгодната ситуация да предлагаме ток и да купуват всички", смята Костадинов.

Той коментира и ваксинационната кампания, като заяви, че „Възраждане" не е антиваксърска партия. „Възраждане" е организация, която защитава здравия разум. Уважавам правото на избор на човек, но нека от това дали някой се е ваксинирал или не, да не произтичат нито права, нито задължения. Това е сегрегация и дискриминация", категоричен бе Костадинов.

По думите му на 14 ноември няма да избираме просто президент и парламент, а ще избираме между безумието и здравия разум, между разрухата и възраждането на България, между зависимост и независимост. „На 14 ноември отиваме на битка за бъдещето на България, на референдум за бъдещето на България. Такъв вот досега за последните 143 години не е имало", заяви лидерът на „Възраждане".

Държавата ни е в предкризисна ситуация, но служебното правителство не предприема никакви мерки да не се превърне тя в кризисна, смята Костадинов.

Избирателната активност на предходните избори според него е била толкова ниска заради предприетите от Бойко Рашков е спрял купения вот. „Ако и сега го направи, ще отидат да гласуват между 40 и 45% от българите", смята Костадинов.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

АСЕН ИЛИЕВ - НА 14 НИЩО НЯМА ДА ИЗБИРАТЕ ИЛИ РЕШАВАТЕ. АЗ ВЕЧЕ СЪМ РЕШИЛ И НЯМА ДА ИМАТЕ БЪДЕЩЕ. НО ПЪРВО livememe. com / kfqrxpd

16.10.2021 12:12:09

Анонимен

АСЕН ИЛИЕВ - ТОКА И СЕГА СИ СЕ ПРОДАВА ЗА ВАЛУТА, САМО ЧЕ НИКОЙ НЕ КАЗВА, КОЙ СИ ПЪЛНИ ГУШКАТА ОТ НАПУКАНИТЕ БОЙЛЕРИ У КОЗЛОХУЙ :)

16.10.2021 12:09:05

Анонимен

Национално предателство е да се дава трибуна на такива измекяри, като Костя Копейкин, този руски еничар с първите парички от партийната субсидия си купи къща, само това говори за какъв човек става дума…

09.10.2021 19:10:33

Анонимен

Копейкин това ли роди болния ти ватнишки мозък, че ние и сега продаваме 1/3 от произведения ток, защото тока не може да се съхранява, а от едно Белене, което щеше да струва 22 млрд. лева тока щеше да е три пъти по скъп от сегашния…

09.10.2021 19:06:53

Анонимен

Доста прав си но нямаш шанс в тази корумпирана държава.

09.10.2021 10:40:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.