• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Бириманджаро - фестивалът за занаятчийска бира и храна, се завръща в Пазарджик на 2-4 юни

Бириманджаро - фестивалът за занаятчийска бира и храна,  се завръща в Пазарджик на 2-4 юни

/КРОСС/ Стартира фестивалът за крафт бира и храна БириМанджаро в Пазарджик - най-свежото откриване на лято 2023 започва на 2 юни в парк "Стадиона". Очаква ни ледена крафт бира от България и Европа, храна на огън и едни от най-популярните банди, които ще свирят под небето на Пазарджик.

На 2 юни на сцената да се качат легендите от Б.Т.Р., а също и Тома с неговата банда, подгрявани от пазарджишките Deafwave и Voice and Fingers. На 3 юни фестифалът стартира още от обяд с дневни активности, като основен фокус ще е забавлението, пийването и хапването. Вечерта за първи път на пазарджишка сцена ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които ще бъдат подгрявани от нашумялата банда Innerglow, пазарджиклиите от Стойност и New Orleans Brass Band - талантливи изпълнители, които определено ще държат високо нивото на забавление. На 4 юни още от обяд на сцената ще видим рок група Конкурент, като преди тях ще чуем и най-големите рок хитове, изпълнени от китариста с каубойска шапка Дино Рок.

За хубавото преживяване ще се погрижат и едни от най-популярните крафт пивоварни в Европа и България. Очакваме за първи път крафт бира на 2023 година в Италия - CRAK Brewery, най-новата пазарджишка пивоварна Крафт 17, една от новите пивоварни в София - Sepia Brewing, както и пивоварните, които са с фестивала от самото начало - Dogma, Трима и Двама, Kazan Artizan, Pelta Brewing, БохемЪ и Гайда. Очакваме за първи път в България и наливното злато от Мюнхен - Augustiner, както и старите ни познайници от Paulaner.

Разбира се, ще има и коктейли - най-новият бар в Пазарджик, Lotus и неговите бармани ще приготвят свежи напитки в парка За пълните стомаси на гостите ще се грижат победителят от Hell's Kitchen - Реджеп, специален американски ван за опушени меса приготвени на смоукър, както и Rijo, които ще ни приготвят различни меса, бургери, картофки и вкусотии.

Всички любители на бирата и музиката са добре дошли, за да се насладим на живота и на първите слънчеви дни на юни месец.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.