• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за утре, 1 март

Предстоящи събития в страната за утре, 1 март

 

***

 

Брюксел /КРОСС/ Българска музика ще озвучи централата сграда на Европейската комисия на 1 март, а гостите на институцията ще дегустират български деликатеси и вино и ще имат рядка възможност да разгледат шедьоври на българското изобразително изкуство. Повод за събитията е Освобождението на България, а организатори са българският еврокомисар Кристалина Георгиева и Правителството на Република България.

***

Брюксел /КРОСС/ Министър-председателят Бойко Борисов ще вземе участие в заседанието на Европейския съвет в Брюксел на 1 и 2 март.

***

София /КРОСС/ В 9 ч. ще започне редовното пленарно заседание на Народното събрание.

***

София /КРОСС/ От 9.30 ч. ще се проведе редовно заседание на Висшия съдебен съвет. 

***

София /КРОСС/ От 9.30 ч. състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Алексей Петров. 

***

София /КРОСС/ Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще участва във форум „Прозрачност и почтеност в политическия процес”.

***

София /КРОСС/ Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще връчи чекове с концесионните възнаграждения на представители на местната власт от Челопеч, Раднево, Панагюрище, Гълъбово и Етрополе. Церемонията по връчването на чековете ще се състои от 11.30 часа в сградата на МИЕТ на ул. „Славянска“ №8.

***

София /КРОСС/ Заместник-министърът на отбраната Августина Цветкова ще участва в церемонията по валидиране на илюстрована пощенска карта по повод 100-годишнината от приемането на Закона за Военната академия от 15-то Народно събрание. Церемонията ще започне в 11 ч. в „Царски зали” на Военна академия, а лекцията на генерал-майор Йорданов в 11.30 ч. в зала „Тържествена” на академията.

***

София /КРОСС/ Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще участват в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България. Събранието ще се проведе в хотел „Дедеман Принцес” (бул. „Мария Луиза” 131) от 10.30 до 12.30 ч.

***

София /КРОСС/ От 10 ч. в БТА JobTiger и „Нестле България” АД организират пресконференция по повод 11-то издание на форума за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата 2012”.

***

София /КРОСС/ От 14 ч. в БТА Национално движение „България си ти” дава пресконференция на тема: „Без наркотици, алкохол и агресия на пътя!”.

***

София /КРОСС/ Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще участва в заключителната пресконференция за изпълнението на проекта „Интегрирани рекламни кампании на българския туристически продукт в Германия, Великобритания и Русия”. Тя ще се проведе от 11.30 часа в Националния пресклуб на БТА (бул. „Цариградско шосе” 49).

***

София /КРОСС/ Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в международна конференция на тема „Смекчаване на последиците от глобалната криза чрез социален диалог”. Началото е в 15 ч., в сградата на КТ „Подкрепа”, ул. „Ангел Кънчев” 2.

***

София /КРОСС/ Дискусия за ролята на парламента за гарантиране правата на децата и подкрепата за уязвимите деца и семейства ще се проведе в Народното събрание от 14.30 часа в зала „Изток” на парламента. Инициативата е на представителството на УНИЦЕФ в България. Съорганизатори на форума са Комисията по труда и социалната политика, Комисията по здравеопазването, Комисията по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта.

***

София /КРОСС/ От 17 ч. в сградата на бившата общинска Централна минерална баня ще бъде открита изложбата „Знаци на признателност”. Изложбата се организира от Столична община и общинско предприятие „Стара София” със Софийски исторически музей по повод 134-та годишнина от Освобождението на България.

***

Батак /КРОСС/ От 11 ч. ще се проведе семинар за „Популяризиране на мерки 226 „Възстановяване на горския потенциал”; мярка 223 „Първоначално залесяване на неземеделските земи”; мярка 122 „Подобряване на икономическата стойност на горите” от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.)”. Той ще се състои в хотел „Сезони”, Батак.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.