• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Участниците в немския 'Биг Брадър' не знаят за пандемията от коронавирус

Участниците в немския 'Биг Брадър' не знаят за пандемията от коронавирус

/КРОСС/ Участниците в немското издание на риалитито „Биг Брадър" не знаят за пандемията от коронавирус. Те са влезли в къщата повече от месец преди регистрирането на първите случаи на COVID-19 извън първоначалното огнище - град Ухан, съобщава Би Би Си, цитиран от Бтв.

Освен това четирима души, които влязоха в къщата на 9 март, получават указания да не говорят за коронавируса.

В момента в Германия потвърдените случаи на заразата са близо 7000, а смъртните случаи са 14. Страната затвори границите си с Франция, Австрия, Дания, Люксембург и Швейцария.

Участниците ще бъдат информирани за пандемията на живо тази вечер след критики в социалните мрежи, че телевизия SAT 1 не известява на участниците за извънредната ситуация. Решението на телевизията да съобщи какво става извън къщата е взето след консултации с близки на участниците. Те ще могат да задават въпроси към водещия и лекаря на предаването и ще видят видео на близките си.

Политиката на SAT 1 позволява състезателите да се информират за външния свят само ако близък роднина или приятел почине.

В кандското издание участниците започнаха да се усъмняват, че нещо се случва, тъй като от 12 март не чуват публиката, която обикновено е събрана в студиата, при които се гласува изгонването на участник.

Въпреки това от продуцентската компания „Глобъл ТВ" са решили да дават актуална информация на хората в къщата и са ги успокоили, че близките им са в добро здраве.

В Бразилия 20-тото издание на „Биг Брадър" тече от 21 януари и се очаква да продължи до края на април. Би Би Си пише, че и там най-вероятно участниците не знаят за COVID-19, но има опити, които целят да се установи дали те ще бъдат информирани.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Добре че спряха тоя боклук у нас!

17.03.2020 20:13:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.