• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Дължината на кутрето издава характера

Дължината на кутрето издава характера

/КРОСС/ Какво казва кутрето за човека срещу вас?

Има три варианта - кутрето да е дълго точно до първата фаланга на безименния пръст, да е под нея или да стърчи над нея. Всяка една от тези възможности разкрива различен характер.

Рядко е възможно кутретата на двете ръце да са с различна дължина. В този случай имайте предвид, че срещу вас е човек със сложен характер, богата душевност и непредсказуем нрав. Когато измервате дължината на кутрето, не забравяйте, че става въпрос за пръста и не считайте маникюра за част от него.
Ако кутрето достига до първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има личност, която предпочита собствената си компания пред шумната тълпа, интроверт, отличаващ се с ранима душа, често нуждаещ се от подкрепа

Трудно ще спечелите доверието му и ще го предразположите да се отпусне, тъй като е мнителен и се чувства добре единствено сред познати хора - близки и приятели. Не понася измамите, лицемерието и изричането на неистини. Бъдете честни. Ако кутрето се извисява над първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има човек, който е общителен и отворен към хората и света, но не е решителен и вероятно ще чака другите да се доближат до него и да го заговорят, предлагайки му компанията си.

Добрата новина е, че този тип хора са интелигентни, очарователни и верни на себе си, половинката и приятелите си. Струва си да направите първата крачка и да спечелите подобен човек в живота си.

Ако кутрето е по-късо и не достига до първата фаланга на безименния пръст, то срещу вас има човек, който не е злопаметен, с лекота зачертава лошото от миналото и гледа с оптимизъм напред.

Това, от една страна, е добра черта, тъй като позволява да се потопите заедно с него в море от розови облаци, но, от друга страна, е предпоставка за проблеми, тъй като този човек ще повтаря историята до безкрай - и хубавото, и онова, което е обещал вече да не прави.

Подобни хора не обичат промените в личен и професионален план, както и в бита си, и ще забележите, че биха сменили работата си или дома си с неохота и само в краен случай. Притежателите на такова кутре се отличават и с умения за изслушване, проявяване на разбиране и съпричастност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.