• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Ивет Лалова вярва, че олимпийските игри в Токио ще се проведат

Ивет Лалова вярва, че олимпийските игри в Токио ще се проведат

/КРОСС/ "Вярвам, че олимпийските игри в Токио ще се проведат, в противен случай по-добре да не се готвя", каза българската лекоатлетка Ивет Лалова. Тя продължава подготовката си за игрите в Токио, които бяха отложени с година.

Лалова има две квоти. През май 2019 г. тя си осигури участие на пети олимпийски игри, като взе квота на 200 м. В края на август спринтьорката направи най-бързото си бягане на 100 м от 2013 г., с което си заслужи място в Токио и в тази дисциплина.

"Отвсякъде чувам несигурност, има много притеснени хора. Организацията на олимпийските игри е трудно нещо, става въпрос за село с хиляди спористи, но знам че има хора, които от сега работят за това", коментира Лалова пред БНТ.

Тя не изключва възможността да участва в сезона на закрито през зимата. "За мен олимпидадата е приоритет, но може да участвам и в някои стартове в зала".

"Годината беше странна, посъветваха ме да не тренирам изобщо и да правя нещо друго, но когато не знаеш колко сезона ти остават не можеш да си го позволиш. Явно и това доведе до някои контузии при мен", коментира още Лалова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Моето мнение и препоръка към Ивет:

При наличието на завера между всички ключови лидери в света да се опитат да спасят капитализма чрез всяване на страх у хората за да не ги отвеят, едва ли до една година човечеството ще се осъзнае така, както в момента това прави нашия народ. Затова Лалова по-добре да не си губи времето и да се готви за нещо, което мръсниците по света няма да позволят да се състои...Манипулацията на човечеството е тотална! По - лоша и от война.....

20.09.2020 18:18:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.