• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Първият Ultragear геймърски лаптоп на LG

Първият Ultragear геймърски лаптоп на LG

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи днес първия си лаптоп за игри (модел 17G90Q), с което разшири своята първокласна гама UltraGearTM за геймърите по целия свят. Със своето мощно представяне и страхотен дизайн, отличеният с награда CES 2022 Innovation Award лаптоп предоставя върхово гейминг изживяване и свобода да им се наслаждавате навсякъде и по всяко време.

Устройството за игри на LG, което можете да вземете навсякъде с вас, разполага с процесор Intel® Tiger Lake H от 11-то поколение, графична карта NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, двуканална памет и свръхбърза настройка на двоен SSD. В допълнение към 17-инчовия IPS панел с време за реакция от 1 милисекунда* и честота на опресняване от 300 Hz, геймърският лаптоп LG UltraGear осигурява и потапящ, плавен геймплей дори и за най-взискателните към графика компютърни игри, благодарение на най-новата и добра линия хардуер. Освен това охладителната система на LG с парна камера поддържа лаптопа охладен дори когато бива използван на максимална мощност.

Споделяйки ДНК с леките gram лаптопи на LG, 17G90Q има аеродинамичен и лесно преносим дизайн. Новият тънък лаптоп разполага с голям екран и впечатляваща батерия от 93 Wh, като същевременно поддържа дебелина под 21,4 милиметра и тегло под 2,7 килограма. Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с алуминиев корпус, който предлага стил и издръжливост, докато крилатата емблема UltraGear от външната му страна ясно комуникира мощността и качеството, с които е известна първокласната марка за гейминг LG.

17G90Q допълнително оптимизира игровото изживяване чрез софтуера за игри на LG, LG UltraGear Studio, който позволява на потребителите да персонализират опциите, свързани с игрите, и да проследяват различни данни за производителността в реално време. За още по-уникално преживяване потребителите могат да избират и прилагат различен цвят към всеки един клавиш на атрактивната RGB клавиатура на лаптопа. 

Наред с персонализацията на едно следващо ниво, скоростта и превъзходното качество на картината, геймърският лаптоп LG UltraGear предоставя реалистичен, триизмерен звук с вградената си двупосочна система от високоговорители. Поддържайки DTS:X Ultra, високоговорителите предават точно посоката и местоположението на звуците в игровата среда, като помагат на играчите да намерят своите съотборници и да проследяват по-лесно опонентите си. Нещо повече, 17G90Q се предлага с Intel® Killer™ Wireless, който помага да се гарантира бърза, стабилна мрежова връзка за онлайн игри без забавяне и объркване.

Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с всичко необходимо, за да се справи с най-новите високотехнологични игри, осигурявайки плавния геймплей, който всички геймъри желаят“, каза Сео Янг-Джае, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Нашият първи по рода си лаптоп за гейминг - 17G90Q - се отличава от конкурентните продукти със своя първокласен хардуер, щедър и висококачествен екран и елегантен, лек дизайн, който увеличава максимално удобството и възможностите за преносимост.

Първият геймърски лаптоп на LG ще бъде наличен в Съединените щати и Южна Корея в началото на 2022 г., а след това и на други пазари по света. За да научите повече за гамата LG UltraGear, посетете www.LG.com/CES2022 в 08:00 PST на 4 януари.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.