• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Кирил Петков: Вярвам, че има хора в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер

Кирил Петков: Вярвам, че има хора в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер

/КРОСС/ Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер, особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърли риск върху това правителство само заради личното си его." Това заяви премиерът Кирил Петков в отговор на обвиненията на ИТН, че е подкупвал техни депутати.

Петков разкритикува ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН за това, че не са подкрепили бюджета и заяви, че ще разговаря с всички депутати, които смятат, че имат отговорност към държавата.

"Защо тези партии не искат повишаване на пенсиите, точно когато тези хора имат най-много нужда от подкрепа срещу инфлацията? Защо не трябва да подкрепяме младите семейства с допълнителни данъчни стимули? Защо този пакет от два милиарда да не отиде да помогне на всеки български гражданин точно в този момент? Защо не искаме да намалим цената на бензина? Заради политически интриги, политически игрички. Това е много безотговорно. Ето защо аз ще продължа да водя разговори с всеки един депутат, който чувства, че неговата отговорност не е към нечий партиен лидер, а към България", коментира премиерът.

Той подчерта, че правителството иска да продължи енергийната си политика, за посрещнем зимата не с поредни предсрочни избори, а със стабилна държава.

"Но нека да ви кажа - от "Продължаваме промяната" не ни е страх от избори, даже напротив. Ясно се видя, че днес сме на вододел - от страната на корупцията и задкулисието или от страната на прозрачността и грижата за хората"

Петков благодари на БСП и ДБ, че са застанали зад правителството в този момент.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Независимо, че българите избраха грешните хора в Парламента, дано наистина имат малко разум и жалост към изстрадалия български народ, който непрекъснато го лъжат политически лицемери и демаози.

11.06.2022 08:06:30

Анонимен

Демагог разсипа авторитета на дьржавата напьлно Американска подлога Цените скачат с часове а той не му пука нито за децата за семействата за пенсионерите Всеки ден се прегрьща с Зеленски като ли са пьрви приятели Директно напусни гнида червива -Виновен е и Радев той му свири пьрва цигулка

11.06.2022 01:58:18

Анонимен

Разкарай се клоун. Плямпало празноглаво.

10.06.2022 20:52:45

Анонимен

Кирчо, кво стана с автозавода...

10.06.2022 20:43:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.