• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.

Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.

/КРОСС/ Lidl продължава да радва всички свои клиенти, които пазаруват с приложението Lidl Plus. Всяка покупка за поне 30 лв., маркирана в мобилното приложение, може да зарадва 100 късметлии в рамките на кампанията през юни със страхотен нов грил и купони на стойност 200 лв, за още повече вкусни грил преживявания с компанията.

Регистрацията в играта става бързо и лесно, като при покупка приложението трябва да се маркира на каса, а след това да се потвърди участие с натискането на един бутон. Потребителите нямат ограничение във вида на закупените продукти, а колкото повече участия регистрират, толкова по-голям е шансът да спечелят атрактивната лятна награда.

Победителите се теглят всеки понеделник, като последното теглене ще се бъде на 4 юли и в него ще бъдат включени всички регистрирани участия до 30 юни включително. Имената на печелившите ще бъдат обявявани на www.lidl.bg/grill  най-късно в сряда на съответната седмица.

Приложението Lidl Plus е дигиталният помощник на всеки клиент на Lidl. С него потребителите получават ексклузивни купони и оферти както и скреч карта с награди след всяка покупка. Удобно могат да разглеждат седмични брошури и да научават за най-новите промоции и игри на Lidl. Голямо удобство е и дигиталната касова бележка на разположение по всяко време, която дава +30 дни при връщане на нехранителни продукти. В секция “Партньори” всеки може да открие интересни и атрактивни отстъпки, които да му донесат отстъпки дори и извън пределите на магазина, сред които намаление за езикови училища “Интелект”, разнообразие от застраховки в SDI, редица намаления за различни продукти в аптеки SoPharmacy и още много.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.