• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Близо 90 нови работни места открива Lidl за летния сезон

Близо 90 нови работни места открива Lidl за летния сезон
Десет са морските локации с възможност за сезонна заетост

/КРОСС/ Lidl дава възможност за сезонна работа на 88 души в магазините си в 10 морски града и курорти. Това са Варна, Св. Св. Константин и Елена, Каварна, Балчик, Бургас, Равда, Созопол, Поморие, Царево и Слънчев бряг. Периодът на сезонна заетост е 6 месеца: от 1 април до 30 септември.

Освен атрактивно възнаграждение, предложението на Lidl за сезонни служители включва и бонус за всеки отработен ден. А сред предимствата му е работата на смени, която прави съчетаването на заетост с морска почивка много лесно.

Сезонните служители на Lidl ще получават пълен пакет придобивки, вкл. 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, карта Multisport и други.

В определени локации като Созопол, Поморие, Царево, Равда и Слънчев бряг компанията осигурява и допълнителни удобства като настаняване или 50 лв. бруто на вечер за частно настаняване, а в Балчик и Каварна се осигурява хотелско настаняване.

Специално обучение и ментор ще осигурят ефективното въвеждане в работния процес на служителите.

Освен възможността за сезонна работа в компания-топ работодател, тези, които се справят успешно по време на летния сезон, получават възможност да станат постоянна част от екипа на Lidl.

Всеки, който търси сигурно и коректно работно място, но и възможност да прекара 6 месеца на морето, може да кандидатства за сезонен служител на кариерния сайт на компанията jobs.lidl.bg.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.