• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Lidl става основен спонсор на отбора Lidl-Trek, лицензиран към Международния колоездачен съюз

Lidl става основен спонсор на отбора Lidl-Trek, лицензиран към  Международния колоездачен съюз

/КРОСС/ Lidl разширява своя ангажимент към колоезденето, като става основен спонсор и стратегически партньор на отбора Lidl-Trek, лицензиран за състезанията от Световно първенство по колоездене на Международния колоездачен съюз (UCI WorldTour). Дългосрочното партньорство с един от водещите отбори в международното колоездене започва със състезаниято Giro d'Italia за жени на 30 юни 2023 г. и Tour de France за мъже на 1 юли 2023 г.

Партньорство между Lidl и Trek, като две доказани на световно ниво марки, обединени от стремежа си към най-добри постижения, има амбициозни планове. Целта на сътрудничеството между двете компании е да изградят отбор на световната колоездачна сцена, който вълнува и вдъхновява не само феновете на спорта, но и следващото поколение шампиони при жените и мъжете, както и всички колоездачи - професионалисти и аматьори. Като партньори Lidl и Trek ще се съсредоточат както върху развитието на спортните успехи, така и на здравето като цяло, включително движението и рационалното хранене. За двете компании е фундаментално важно да насърчават здравословния и активен начин на живот като част от тяхната социална отговорност.

„Искаме да бъдем модел за подражание за устойчиво колоездене и затова с радост подкрепяме този силен и разнообразен отбор от топ международни спортисти. Убедени сме, че здравословното хранене и активният лайфстайл повишават качеството на живот на хората. Както продуктите на Lidl са достъпни за всеки, така и колоезденето е спорт за всеки, който иска да бъде по-активен в ежедневието си. Искаме да споделим това послание с възможно най-много хора." Това сподели Йерун Бал, член на управителния съвет, отговарящ за клиентите в Lidl International.

„Част от нашата мисия е да предоставяме отлично обслужване на нашите клиенти и е ясно, че Lidl споделя същото мислене," каза президентът на Trek Джон Бърк. „Очакваме с нетърпение да работим в тясно сътрудничество, за да изградим най-добрите колоездачни отбори в света, като същевременно вдъхновяваме повече хора да карат своите велосипеди активно."

Партньорството на Lidl с Trek е част от стратегията на веригата за подкрепа на спорта на международно ниво. То се характеризира със споделено разбиране за важността от движението и спорта и отразява стремежа на Lidl да постига своите цели с отдаденост и високо ниво на професионализъм.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.