• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Ангел Джамбазки:Политиката в Македония е антибългарска

Ангел Джамбазки:Политиката в Македония е антибългарска

/КРОСС/ Това е политически акт - резултат от насажданата през годините омраза срещу българите. Този път трябва да наложим вето на Македония за ЕС. Не може да нападаш хора, защото се определят като българи, не може да нападаш хора, защото са българи. Това коментира в ефира на Nova News евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод пребития в Охрид македонец с българско самосъзнание Християн Пендиков.

,,В Македония се нападат, обиждат и пребиват българи, само защото са българи. Това е нацизъм, фашизъм, болшевизъм. Политиката в Македония е антибългарска. Властите там са двуличници и лицемери. Правят всичко възможно българите да бъдат втора ръка'', коментира Джамбазки.

Евродепутатът изказа своите благодарности на служебното правителство за адекватната реакция и изпращането на самолет, който да прибере Пендиков, но разкритикува остро българските партии, които по думите му са косвено виновни за случилото се, тъй като са се подмазвали и коленичили на западняците, за да им се харесат.

Трябва да се защитят българите в Македония и аз ще направя каквото е по силите ми и каквото трябва, предупреди той.

По темата с Nexo Джамбазки посочи, че скандалът е отекнал доста силно в Брюксел. Според него е необходимо да има национална регулация по отношение на криптовалутите, за да е сигурно, че няма да се перат пари от престъпна дейност.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иво Кутев

А дали българската е антимакедонска, да попитам „уважаемия“? - Македония северна нали е самостоятелна държава ни повече нито по-малко от България? Кога е идвал с реизи някой от Скопие да крещи у нас че Македония с Пиринско е на македонците? - А за що в столицата на Южна Македония не ходи да крещне както в Северна? А за що не крека и в Кукуш и Лерин, особено в Кавала от където са моите родители? - Не е тук нещо на ряд до края.

21.01.2023 08:44:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.