• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Николай Малинов: Основният проблем на България е геополитически, а не социално-икономически

Николай Малинов: Основният проблем на България е геополитически, а не социално-икономически

/КРОСС/  В студиото на „Още от деня" по БНТ Николай Малинов, каза че е важно как се назоваваш пред Бога, ние сме се назовали „Русофили за възраждане на Отечеството".

Основният проблем на България е геополитически, а не социално-икономически, смята Малинов. „Реши ли се геополитическият проблем, тогава всичко ще се реши и с пазарите, и с инфлацията, и т.н. На първо място трябва да се реши въпросът с членството ни в НАТО. Тази организация е вредна за България, единственият начин да се защитаваме е, ако излезем от НАТО."

Аз най-много разчитам на православната кула в Русия, това са хората, които много добре разбират, че писмеността е дошла от България, заяви Малинов. „Това са вярващите хора, които са над 30% в руското общество. Ние гоним 70 дипломата, Русия гони 6 дипломата."

Нашето оръжие е нашият идеал а това са - за традиционни ценности, силна държава и могополюсен свят, категоричен е Малинов. „Това е идеологията и моделът, който Русия предлага на света. Това са нашите въжделения срещу това, което Америка предлага - еднополюсен свят, те да си взимат решенията, а ние да делегираме всичките си права."

Основният лозунг е „За България с Русия в сърцето" - обръщаме се към сърцето на всички, обясни Малинов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Комична ситуация се получи по време на прадизборните пледоарии по 1-и канал на националната телевизия, когато участващият постави реторичен въпрос защо при подобна ситуация между Украйна и Русия не се защити Армения след атаката от азерите. Водещата излезе с глупавата реплика, че в момента се говори за Газпром.

18.09.2022 00:02:45

Анонимен

Някои страни не крият, че указанията за провеждане на кампания за срещу руското разузнаване идват от американското посолство. Показателно е, че такава протича в почти всички балкански страни. Положително е у нас, че акцията се преписва единствено на нашите специални служби, които и така не посочват конкретика. Много срамежливи прос…утки сме.

17.09.2022 20:06:48

Анонимен

Отдавна е време на отявлените русофоби да им се откъснат тиквите. Тези са пълни психари и никой не е в състояние да изтъкне рационална причина за русофобията. Така че бой по тиквите и след това откъсване , та да им се прекратят мъките.

17.09.2022 17:44:33

Анонимен

За проблема е вярно, но докато съществуват русороби, като теб Малинов той ще съществува.

17.09.2022 16:04:06

Анонимен

Малинов, съгласен съм с изводите, макар че това с кулата звучи сектатски, но лозунгът изисква някаква редакция. Звучи крайно. По принцип в сърцето има място само за една страна, останалите са приятели, без значение и противници. България и истинските и приятели звучи по-балансирано.

17.09.2022 09:28:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.