• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Мая Манолова: Алтернативата е на площада

Мая Манолова: Алтернативата е на площада

/КРОСС/ "Хората се събудиха и са на площада 64-ти дни и няма да се приберат до оставката на правителството", заяви лидерът на "Изправи се. БГ" Мая Манолова.

"Това, което полицията и МВР допуснаха на протеста на 2-ри септември не трябва да се допуска отново. Всички тези ексцесии, провокации се случиха пред погледа на полицията по заповед на ръководството на МВР. Ние от "Изправи се. БГ" видяхме как полицията не реагира на провокаторите, а след като те си тръгнаха насочиха репресията си срещу мирните граждани. Хора бяха бити, обгазявани, ритани, арестувани в нарушение на закона. С колеги адвокати бяхме в полицейските управления да защитаваме арестувани граждани. Там беше бъдещето на България - млади, образовани с постоянна работа, със семейства, хора с активна позиция. И вместо българската държава да им каже браво за това, че имат позиция, на тях им бяха повдигнати обвинения. Репресията, унижението, лютивият спрей е бъде запомнено", заяви лидерът на "Изправи се. БГ".

Мая Манолова коментира и предложенията за промени в Изборния кодекс.

"Лъжа е, че са необходими промени в Изборния кодекс, за да бъде реализирано машинното гласуване. Долу ръцете от Изборния кодекс казвам на всеки един от депутатите. Призовавам всеки честен депутат да напусне парламента и да не участва в посегателството над честността на вота. Депутатите си търсят алиби, за да си удължат престоя в парламента. Хората са наясно, че не са необходими никакви промени в Изборния кодекс, за да има машинно гласуване. ГЕРБ се опитват да осъществят един атентат върху честността на вота с опита да удължат изборния ден до 48 часа", заяви Манолова.

Алтернативата е на площада, хората ще решат на кого вярват, категорична е Манолова.

"Тук са граждани с различни партийни пристрастия, на различни възрасти. Призоваваме всички, които ще се явят на избори да кажат ще правят ли коалиция с Борисов, за да не се окаже, че гражданите отново са излъгани. Ние от "Изправи се.БГ" категорично няма да правим коалиция с Бойко Борисов", заяви Манолова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

не я бива ни за слива

.

16.09.2020 08:17:11

Анонимен

Ти ли си алтернативата ,бе-проста кюстендилска слива ?

16.09.2020 06:35:20

Анонимен

Просто всички спокойно или в истерика ще дочакат редовните избори напролет.И в новия Парламент като се посъберат 10- ина партии и сдружения,най-после и най-сетне,и,дай Боже,ще започнат да си говорят,изслушвайки се,за държавата.Ще се научат на държавност, тогава и ще направят държава. Друг начин няма никакъв.

14.09.2020 14:12:54

Съдия Румяна Ченалова

Кой поддържа Борисов? Тези, които са на хранилка при него – Бизнесмени които охотно връщат ресто, за да съществуват, Некадърни хорица на държавна службица които извън нея ще ровят в кофите за боклук, Спонсорирани от държавната баница чието първо име е Юда, Зависими от висящи в прокуратурата преписки и дела, включ. и органа на безправието "Правен свят". Различни ОПГ- та на всички нива от държавната власт, свързани с върха на управлението. Общото между тях е страха от падането на Борисов, което ще разплете зависимостите, ще е първата плочка от доминото, с чието събаряне ще се сгромоляса дългата редица на престъпни формации. Некадърните ще останат без работа, престъпниците ще отидат в затвора, а привилегировани лентяи ще трябва да мислят за прехраната си. Пипалата на октопода проникнаха дълбоко в българското общество, заразиха с отровата си стотици хиляди българи, които днес са вцепенени от ужас от мисълта, че България се променя .Това са поддръжниците на Борисов.При честни избори те ще изплуват като мръсна пяна. Ето защо е изключително важно наред с оставката на Борисов и Гешев, да настояваме за честни избори – преброяване на населението, машинно гласуване контрол в избирателните секции, нови правила относно работата на ЦИК. С всеки ден се приближаваме към избори – редовни или предсрочни.Бездействието по гарантирането на честни избори е в полза на Борисов и ГЕРБ.За това Борисов ще “ тупа топката“ докато може, вкл. чрез т.н.“ експертни кабинети“. Изходът е активни протести и ангажиране на европейските институции със сигнали за престъпления, декларации, искания… Времето върви само в една посока. Изборите наближават. Да бъдем непримирими!

14.09.2020 01:30:14

До долния анонимник

Гербераст-педераст!

13.09.2020 15:56:09

Анонимен

Тарифите на властта са предполагаеми от улицата,а тарифите на протестиращи са установени от полицията.

12.09.2020 18:13:11

До......тарифите

ТАРИФАТА НА ПРОТЕСТА И ТАРИФАТА НА ВЛАСТТА 12.09.2020 Агент Иван обяви тарифата на протеста: • 30 лева за протестиране • 50 лева за протестиране с плакат • 100 лева за “скачане” на полицията • 300 лева за бой с полицията. Аз публикувам тарифата на властта: • 1 милион лева на “наш” депутат • 70 милиона лева на наши хора в бизнеса • 700 милиона лева на наши спонсори • 7 милиарда лева на… знаете на кого................................................ Акад Петър Иванов

12.09.2020 16:11:06

Тикво

Обитателите на Бойколенд отказват да проумеят, че има друга България, в която живеят друг тип хора – обикновени, нормални, за които морал, чест и обществен интерес не са празни приказки. Тези хора са и омерзени, и гневни – затова всяка вечер са на площадите и викат „Мутри вън“. Затова задават въпроси, на които сегашните бандити във властта и Каскета не отговарят, но това си е за тяхна сметка, която се натрупа вече дотолкова, че предстои скорошната развръзка. Просто истинските българи не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е държава, а мафиотска структура.

12.09.2020 16:09:12

Анонимен

Ако Божков плаща за протестите не е голямо престъпление в сравнение парите, които е дал, за да осигури, каквато е практиката, спокойствие и по-добри финансови условия. Той, ако е така, поне не си стиска парите, както някои, които ги крият в чужди банки и си ги държат непокътнати или купуват имоти в други държави, за да не са досегаеми евентуално в бъдеще от българското правосъдие.

12.09.2020 13:57:26

тарифите

на протестърите, 30 лв. за статист,50лв.за плакат,100лв .да се нахвърляш на полицай и 300лв. да организираш още 10 души. Божковите пари,заедно с Радев с арестуваните за шпионаж негови съветници.И къде сте тръгнали.Е,ще изкарате малко пари.

12.09.2020 07:32:39

До Майчето с хубавите крака и гърди...

Мая, дерзай и не обръщай внимание на никой, който е срещу теб! Ти си мадама та дрънка. само защо се задоми с тоз пухльо, на който във военонноморското училище му викахме ПЛАТНОХОД? Ти си знаеш защо...

11.09.2020 22:06:46

Анонимен

Ако ЕС спре еврофондовете Бойко си е подал оставката. След неговото падане всички ще напуснат пиратския кораб. Дали тогава ГЕРБ ще влезе и с колко ще влезе в парламента не се знае.

11.09.2020 20:24:18

Анонимен

Категорични 3000 души и накъде с толкова.Трябват много хора за една промяна, а многото хора не я искат.

11.09.2020 14:09:58

Анонимен

Именно, 2013-та - 14-та много крясък, много улица и накрая докарахте Тиквун пак на власт, понеже бяхте много умни,че и красиви! Днес поне са категорични в желанието за отстраняването му, заедно с Каскета - засега!

11.09.2020 12:51:41

Анонимен

На редовните избори ще се преброим.Пазете си палатките и празните глави.Ще ви трябват и след пролетта.Улицата не е управлявала никога.Много крясък,много улица и накрая пак Бойко.За трети път ще гледате същият филм.

11.09.2020 09:43:31

Вие, които не сте на площада

тепърва ще го духате.

10.09.2020 19:12:32

НИЕ,КОИТО НЕ СМЕ НА ПЛОЩАДА

Призоваваме за импийчмънт на президента Радев,който не е никаккъв президент.

10.09.2020 17:47:00

Елена Шекерлетова

Обитателите на Бойколенд отказват да проумеят, че има друга България, в която живеят друг тип хора - обикновени, нормални, за които морал, чест и обществен интерес не са празни приказки. Тези хора са и омерзени, и гневни - затова всяка вечер са на площадите и викат "Мутри вън". Просто не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е нормална държава, а някаква мафиотска структура.

10.09.2020 16:46:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.