• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Какви мъжки маратонки са подходящи за back to school 2022?

Какви мъжки маратонки са подходящи за back to school 2022?

/КРОСС/ Лятната ваканция отлетя неусетно и скорострелно. Началото на новата учебна година вече е факт, което означава че няма време за губене - време e за подновяване на гардероба на ученика с нови мъжки маратонки, подходящи за сезона.

Независимо от визията ви, най-голямо значение имат обувките. Защо? Защото те са финалният завършек на всеки тоалет и частта от него, която ще носите най-често. Точно по тази причина е добре да заложите на хубави и качествени маратонки, които се открояват с модерен стил и са подходящи за вас.

По магазините ви очаква огромно разнообразие от предложения, за това и не рядко вместо това да ни улесни, то допълнително ни затруднява в избора на правилните. За това и днес ще се постараем да ви помогнем в избора като ви насочим към ТОП 3 мъжки маратонки, които със сигурност ще владеят модната тенденция този Back to School 2022 сезон.

Ето и кои са те:

3. Jordan Zoom Separate
Обемистата подметка определено е на мода през 2022. За това и най-новият модел на Jordan се откроява сред останалите със семпло съвременната си визия. На пръв поглед те са стандартните Джорданки, но погледнати по-отблизо започва да си личи индивидуалният им характер, с който определено ще се откроите в даскало.

Jordan Zoom Separate са с дишаща мрежа в горната част, която не позволява задържане на влага. Плътната подметка е от 2 слоя и предоставя отлично омекотяване. Акцент при този модел мъжки маратонки е тяхната цветна подметка, която предава на обувката модерен стил, който ще си пасне с вкуса на всеки тийнейджър.

2. Jordan Stay Loyal
Няма как да стартираме новата учебна година без чифт класически Джордан маратонки. И тази година от Nike не разочароват. Най-новото им класическо предложение е с нотки на обичания Air Jordan 12, но с някои и други съвременни подобрения.

Този модел спортна обувка печели още от пръв поглед сърцата на подрастващите, тъй като се откроява с изключително силния си характер, допълван от класическите елементи на марката. Масивната кожа, покриваща горната част ще се погрижи кракът ви да бъде винаги сух и топъл, дори и в най-предизвикателните атмосферни условия, с които ще се сблъскате по пътя за училище. Гумената подметка с въздушен джоб и междинна част ще ви осигури така необходимия комфорт и сигурност през целия ден.

1. Nike Air Max 270 B/W
Завършваме нашия ТОП 3 с един от най-желаните и търсени модели мъжки маратонки, който още със своето пускане на пазара завладя подрастващите и се превърна в истински Back To School 2022 хит.

Най-новото попълнение сред предложенията на Nike се отличава с непоколебима съвременна визия и младежко излъчване. Определено тези спортни маратонки имат какво да предложат. Проектирани са така, че да предложат максимална опора и комфорт по време на ходене и бягане. Горната част е от дишащ текстил, без шевове за повече удобство и съвременна визия. Междинна плътна подметка от пяна осигурява отлична опора. Маратонката завърша с гумени подметки, гарантиращи отлично сцепление с всякакъв вид терени.

Всички тези и още много други изкушаващи модели мъжки маратонки ви очакват в сайта на MixShop.bg, сега на специална промоционална цена по случай Back To School 2022.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.