• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Калин Сърменов: Проблемът в България е разделението

Калин Сърменов: Проблемът в България е разделението

/КРОСС/ Един от основните проблеми в България е разделението. То започна преди 30 години и бе направено съзнателно. Крайно време е, че вече започнахме да разбираме, че не бива така. Трябва да се откажем от политически пристрастия и да се обърнем към това, което засяга всички нас. Това заяви в студиото на „Здравей, България" актьорът Калин Сърменов.

Той и Евгений Михайлов са членове на ИК издигнал кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за кандидат за президент.

Тази кампания е доста лесна за определение. Тя е истината срещу лъжата. Мирът срещу юрука. Зад юмрука на Румен Радев застанаха хора, които харесват този тип поведение. В неговия Инициативен комитет има 27 агенти на бившата Държавна сигурност. Трябва да забравим разделението, което да насаждаме у хората, каза Евгений Михайлов. Аз съм истински впечатлен от умното и страшно меко слово на проф. Герджиков за обединение. Година и половина слушам само за разруха и изчегъртване. Младите хора искаха промяна, но те не знаеха, че ще бъдат излъгани, добави Михайлов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Омръзна ми от глупаци повтарящи празни фрази. Обединението е нещо чудесно, но възниква въпросът- около какво. Да няма разделение-добре, ама аз не искам да имам нищо общо с крадците от ГЕРБ. Изобщо целият процес по конструктивното обединение протича като в началото има ясно и аргументирано отричане на порочните варианти. Позитивните и конструктивните могат и да се обединяват. Всъщност, трябва да се обединяват, понеже всеки се нуждае от представителство в народното събрание. От ГЕРБ напоследък това им е рефрена- Радев разделя народа. Пълни простотии. И за кой народ става дума? Този от бедния Северо-Запад, с високата концентрация на малцинства Север, концентриралата власт София? Народът отдавна е разделен-икономически, интелектуално, ако щете. И това до голяма степен се дължи и на порочното управление на ГЕРБ. По тази логика скоро някой ще предложи да сме толерантни към педофилите. Стига глупости.

04.10.2021 11:06:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.