• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Никита Михалков изобличи Бил Гейтс и откри цензура в Русия (видео)

Никита Михалков изобличи Бил Гейтс и откри цензура в Русия (видео)

/КРОСС/ Последното издание на предаването на Никита Михалков "Бесогон" бе свалено от ефира на "Россия24", оплака се самият той в обяснителна декларация, публикувана в YouTube. Дали видният някога режисьор забелязва парадокса, че руският държавен тв канал го спира, а американската частна социална мрежа го оставя да говори? Колко иронично би било, ако утре отиде в американското посолство и поиска политическо убежище като жертва на репресии.

Може да се каже, че през последните години винаги, когато Михалков си отвори устата пред камера и микрофон, следва някаква лъжа. Ето и сега твърдението му, че предаването му е спряно от ефир, не е съвсем вярно. Предаването е излъчено, даже е имало едно повторение (но то било в неудобно време). По принцип "Бесогон" се излъчва двукратно в петък и се повтаря по три пъти в събота и в неделя. Миналата събота и неделя повторенията не са излъчени. И режисьорът изпадна в конспиративна истерия - федералният канал го лишава от свободата на словото му и сваля предаването му от ефир.

„За мен това е чиста проба цензура!", заяви той и препоръча на всички да гледат "забранения брой" на "Бесогон" в YouTube, за да разберат сами защо е спрян. Гледахме го и ще споделим някои от потресаващите неща, които научихме. Предупреждаваме жените, децата и хората със слаби сърца да не четат нататък.

В този "забранен" брой на "Бесогон", озаглавен "Кой държи държавата в джоба си", Михалков не просто гони бесове - той направо разказва (за) играта на началника на бесовете, самия Сатана, милиардерът-филантроп Бил Гейтс. Той е тарторът на шайка богаташи-благотворители, сред които са Джордж Сорос (закъде без него), Уорън Бъфет, Опра Уинфри, Дейвид Рокфелер, Майкъл Блумберг, Тед Търнър... (Дейвид Рокфелер почина преди 3 години, но да не издребняваме).

Според Михалков, Бил Гейтс иска да докара апокалипсис, като „целта е да намали човечеството, консумиращо твърде много кислород и хранителни продукти и отделящо твърде много въглероден двуокис". На фона на зловеща музика режисьорът разказа, че под формата на ваксинация, компания на Гейтс осъществя чипизация (чипиране). Като доказателство показа документ с патентен номер WO/2020/060606, регистриран от Microsoft Technology Licensing, LLC, основана от Гейтс. И наблегна особено на трите шестици в номера, за които всички вярващите християни знаят, че те са числото на Звяра от Библията. Тук трябва за всеки случай да се прекръстим, защото ето какво вече се случва според Михалков:

"В човешкото тяло се имплантира чип, който играе ролята на регулаторен орган, за да гарантира, че характеристиките на ежедневната дейност съответстват на някаква криптовалута. Ако изпълнява условията, човекът получава определени бонуси, с които може да си купува разни неща. С други думи, заради криптобонуси, човек продава своята личност. Своята свобода, своята независимост. А тези, които управляват чиповете, имат пълната възможност да ви заставят да правите това, което им е необходимо. Можете да откажете да ви поставят чип - но това няма да може да постъпите в университет, няма да получавате висока заплата, да управлявате автомобил - оставате без права. Общата цел е съкращение на човечество, потребяващо твърде много кислород, храна и всичко останало".

Има и още една потресаваща подробност - въпросният патент бил получил международен статут на 22 април 2020 г., в деня на - тук се дръжте здраво да не паднете - 150-годишнината от рождението на В. И. Ленин.

В крайна сметка, според Михалков, цялата световна криза с коронавирусната пандемия била умишлено предизвикана от богатите либерални елити. Те вече се чувствали сериозно застрашени както от действията на президента Путин, така и от политиката на президента Тръмп. Но се надявали, че в напрегнатата ситуация около COVID-19 няма да сетят за тях. А и в суматохата можели да покрадат още малко и да укрият добре заграбеното...

Какво е това? Нов страничен ефект на COVID-19? Резултат от излагане на 5G вълни? Обсебване от демони? Остро психическо разстройство, предизвикано от отмяната на военния парад на 9 май? Прекаляване с химически субстанции? Може би, но най-вероятно това е добрата стара пропаганда, според правилото на Гьобелс „Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората ще повярват". За такива неща държавната телевизия в в днешна Русия не спира предавания, а вдига заплатите на екипа.

В старанието си да разгроми повече врагове обаче, Михалков се увлече и изглежда премина някои граници, като нападна и личности от руския държавен елит - това са президентът на държавната "Сбербанк" Герман Греф и председателката на Съвета на федерацията на Русия (горната камара на парламента) Валентина Матвиенко. Такива неща в Русия не се прощават лесно, дори и на Никита Михалков. Предстои да видим дали "Бесогон" ще се завърне в държавния ефир или е изгонен оттам завинаги.

ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ
www.segabg.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787 - това е линк към сп. "Нейчър" . на 12 November 2015 е публикувана статия за смъртоносен за човека корона вирус.

15.05.2020 08:39:19

Анонимен

ЕМИЛЕ, ТИ СИ ЛАЙНО!

14.05.2020 23:03:17

Анонимен

Не познавам емил георгиев, но е очевидно много тъпо парче! Трябва да бъде избран за лице на съвременната българска журналистика!

13.05.2020 09:23:02

Дядо Йоцо гледа

САМАТА ИСТИНА !Хора събудете се ! Крайно време е !А тоя евреин ще гори в Ада !

12.05.2020 22:51:00

Анонимен

Какво предлагат интелектуалците от най високо ниво на средностатистическия интелигентен човек. Сигурно има начин да се спасим. Няма начин да няма начин. Трябва да го прозрем. За какво сме на тая земя ако нямаме свобода.

10.05.2020 09:49:58

православен

Всеки,който е чел книга Откровение(Апокалипсис)е в час,не само със ставащото в света,(включително коронавируса и всички злини по света)но и с онова което в близко бъдеще има да става,а именно:обединението на всички държави("колена, народи,езици и племена") в една-Нов Световен Ред,с общо правителство(за сега тайно)-виж Откр.гл.13:7стих,управлявано от свиреп и тираничн диктатор,наречен в Библията противник на Бога,антихрист и"звяр с име 666",който ще "бележи" (чипира) всеки жител на земното кълбо -"малки и големи,богати и сиромаси, свободни и роби на дясната ръка или челото".Без чипа никой"няма да може да продава и купува,освен оня който има белега на звяра" виж Откр.13:16-18.От II Сол.2:7е видно,че обединението ще става тайно и конспиративно,за дълго до появата на антихриста,а от Откр.17:12,13 разбираме,че ще се осъществи от хора,които поради несметните си богатства,са наречени "царе с една мисъл, които предават силата и властта си на звяра"(антихриста).Никой не бива да приеме белега на звяра 666:„...и по човеците които имаха белега на звяра... появиха се лоши и люти струпеи(Откр.16:2)",но не това е най страшното,а записаното в Откр.14:9 -11.От Откр.12:17,е видно,че антихриста ще започне гонение срещу християните.Всеки разбира,че"царете" са няколко банкерски фамилии(и не само) без националност,използващи ресурсите на една велика държава,за осъществяване на безумните си мечти за световно господство.От 300г.се мъчат да постигнат това,но тогава нямаше компютри и 5G!Много моля. Без етническа омраза на каквито и да е народи.Всички народи,без исключение страдамеот злините на тия безродови фамилии!Заради наша собствена "безопасност",искат сами да пожелаем ваксиниране(чипиране). Желаят и намаляване на земното население от7 до под милиард чрез санкции,кризи, войни,пандемии и... ваксинации: https://www.youtube.com/watchv=MEtaa NNuVCI осъществявани от СЗО,чрез която в момента,макар и не явно, управляват света.Виждаме,че правителства,преса, медии,армия,полиция, образование и здравеопазване са тяхна собственост и чрез тях държат народите в подчинение .Ето думите на един от кандидат господарите на света-Ник Рокфелер :"Нашата цел е да имаме световно правителство, контролирано от нас и всички пари на хората да са в чип, монтиран подкожно на всеки човек по отделно, а ние да вземаме когато си искаме и колкото си искаме пари дигитално от всеки, а ако някой протестира - просто му изключваме чипа и той няма да може да си купи дори и хляб...”-за справка виж https://www. youtube. com/watch?v=7ydmAAOQUCc. Корона вируса не естрашен,а онова което се готви след него-https://www.facebook.com/stopvaksini/videos/2894707344186653/ В този смисъл Михалков е болезнено прав!

10.05.2020 09:17:47

Не COVID-19 е причината да ни накарат да стоим зат

а онова което се готви за цялото човечество-задължителното чипиране https://www.facebook.com/stopvaksini/videos/2894707344186653/ така,че Михалков е напълно прав.Щом Русия клекна пред ТЯХ,нещата са по-вече от зле.

09.05.2020 23:37:27

Анонимен

COVID 19 – СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ! ОСТРА КРИТИКА НА КАТОЛИЧЕСКИТЕ ЕПИСКОПИ ПО СВЕТА ЗА МЕРКИТЕ, СВЪРЗАНИ С КОРОНАВИРУСА 09.09.2020 Днес редица от най-големите западни издания публикуват материали за това, че голяма група влиятелни католически епископи, между които германският кардинал Герхард Лудвиг Мюлер са се подписали под послание на католическата църква, изготвено на много чужди езици, в което се казва, че се създава безконтролно световно правителство. Въведените мерки за ограничаване на коронакризата били световна конспирация, имаща за цел за дълъг период от време да ограничи човешките права. Те предупреждават вярващите, че има сили заинтересовани да всяват паника сред населението. Изразявало се и силно съмнение за действителната опасност от заразяване с KOVID 19. Това послание в обем от три страници било изготвено по инициатива по бившия папски посланик в САЩ ерцбишоф Карло Мариа Вигано и подписано още от кардинала на Хонг Конг Цен Цекиун, от редица други видни католически духовници, както и от световноизвестни лекари, журналисти и адвокати. Документът бил подкрепен и от префектът по служенето на католическите свещеници кардинал Роберт Сарах. Част от тези висши католически духовници били сред най-сериозните критици и на папа Франциск.

09.05.2020 17:17:35

Браво на Никита Михалков

Кой си ти бе Емиле, че ще критикуваш по такъв бездарен начин великия руски интелектуалец, актьор и режисьор Никита Михалков? Едва ли има нещо, казано от него, което да не отговаря на истината...

09.05.2020 15:49:19

Анонимен

Че какво невярно казва Михалков? Я прочетете какво предлага /за чипирането/ самия Бениамин Нетеняху!!!

09.05.2020 07:15:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.