• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Милен Керемедчиев: Фицо нагнети до червено емоциите в Словакия

Милен Керемедчиев: Фицо нагнети до червено емоциите в Словакия

/КРОСС/ Какво предизвика атентата срещу премиера на Словакия и повече за предстоящата визита на Путин в Китай - коментар на бившия заместник външен министър Милен Керемедчиев.

Словашкият премиер Роберт Фицо беше прострелян след изнесено правителствено заседание в град Хандлова. По думите на Керемедчиев е нормално напрежението, което министър председателят на Словакия нагнети по време на изборите, да избухне в някаква насока.

„Той дойде на власт с лозунга „Нито един патрон повече за Украйна", с изключително яростна антимигрантска реторика, проруски и антиевропейски изказвания", каза Керемдчиев за заявките на Фицо. „Нагнети до червено емоциите в Словакия и затова се стигна до атентат", заключи бившият заместник външен министър.

Керемедчиев отбелязва, че икономиката на Русия е преминала на военновременни нива. „В момента страната започва да харчи 7,8% от БВП, което се равнява на това, което СССР е харчел по време на Студената война", отбеляза той.

Според бившия заместник външен министър антимигрантските настроения и войната в Украйна ще са ключови при избора на следващите европейски депутати.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този с ибрика, какво се опитва да плакне задниците на господарите си и бърза пред вятъра да заработи сребърниците си.

16.05.2024 10:12:45

Анонимен

Милене, покажи го ве човек тоз твоя часовник но в близък план и да го видим-Ракета Искандер ли има на него, Кремълската кула ли що ли да спим спокойно ве човек, ще го направиш ли ?! :) Имаше една снимка оня ден пак тук, ма мнооо отдалеч та се чудим, а и бързо я свалиха статията барабар със снимката , тюх !

16.05.2024 07:25:58

Анонимен

Ами, то ако хората не подкрепяха тези виждания на Фицо, нямаше да го изберат, нали така. Значи, че ако са го избрали това е волята на болшинството, а не виждане и фантазии само на Фицо. Политическият екстремизъм е краен акт на отчаяние от безсилие, а индивидуалният екстремизъм е направо психарски акт.

16.05.2024 06:54:20

Анонимен

Не се ли усещаш какви ги плещиш Керемедчиев, че е нормално да се стреля срещу несъгласни с евроатлантическата политика на поддържането на една братоубийствена война.

15.05.2024 21:34:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.