• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Левски обърна и разгроми Септември в последната си зимна контрола

Левски обърна и разгроми Септември в последната си зимна контрола

/КРОСС/ Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната зимна контрола на двата отбора преди подновяването на шампионата.

Мартин Петков откри резултата за гостите в 38-ата минута на двубоя, а Рикардиньо възстанови равенството от дузпа във втората минута от добавеното време. В първите минути на второто полувреме "сините" стигнаха до обрат, след като Цунами бе точен в 50-ата минута на двубоя. Само девет по-късно Уелтън вкара трето попадение за "сините", а Марин Петков реализира за 4:1 в 74-ата минута.

Срещата започна с натиск от страна на "сините", като Рикардиньо центрира от десния фланг към наказателното поле, където Роналдо стреля с глава, но ударът му бе блокиран от Мартин Николов в 4-ата минута.

Илиян Стефанов проби отдясно и центрира по земя успоредно на голлинията в 8-ата минута, но там нито един играч не успя да засече и Димитър Шейтанов се намеси.

Цунами изведе Рикардиньо зад гърба на отбраната на Септември в 12-ата минута, а бразилецът вкара топката във вратата на гостите, но голът не бе зачетен заради засада.

В следващите минути Левски бе по-активният тим, но не стигна до по-опасни ситуации.

След центриране от статично положение в 28-ата минута Асен Георгиев се извиси над всички в наказателното поле и отправи удар с глава, но Николай Михайлов отрази.

Патрик-Габриел Галчев центрира от корнер в 30-ата минута на втора греда, където Андриан Краев отправи удар с глава, който бе отразен от Шейтанов.

В 38-ата минута Мартин Петков бе изведен зад гърба на отбраната, навлезе в наказателното поле и даде аванс за гостите.

Малко по-късно Уелтън проби отляво, навлезе в наказателното поле и шутира, но ударът му срещна страничния стълб на вратата на Септември.

Във втората минута на добавеното време на първото полувреме главният съдия отсъди 11-метров наказателен удар в полза на Левски заради игра с ръка на Мартин Петков. Рикардиньо стреля в средата и реализира, за да изравни резултата.

Второто полувреме започна отново с натиск на "сините". В 47-ата минута Асен Чандъров стреля от средна дистанция, но ударът му не намери очертанията на вратата.

В 50-ата минута Ивелин Попов центрира към втората греда, където Цунами надигра във въздуха персоналния си пазач и отбеляза с глава за 2:1.

Девет минути по-късно падна и трето попадение за Левски. Марин Петков изведе отдясно Роналдо, той навлезе в наказателното поле и отклони за Уелтън, който реализира.

Атанас Кабов излезе сам срещу Пламен Андреев в 63-ата минута, но стражът скъси ъгъла и отрази.

В 74-ата минута Филип Кръстев намери Ивелин Попов след центриране от корнер, а той от своя страна продължи за Марин Петков, който на втора греда засече с глава за 4:1.

До края на мача "сините" имаха още няколко изгодни ситуации пред вратата на гостите, но до ново попадение не се стигна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.