• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Мариана Векилска ще води ново предаване по БНТ

Мариана Векилска ще води ново предаване по БНТ

/КРОСС/ Популярната водеща става лице на обществената телевизия и ежедневно ще представя най-важното и любопитно от страната.

От 8 септември (вторник) зрителите на БНТ 1 ще научават актуалните събития и любопитните истории от цялата страна в новото предаване „България в 60 минути". То ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 часа.

Водещ на предаването е едно от най-харизматичните лица в българския телевизионен ефир - Мариана Векилска. „България в 60 минути" ще бъде предаване за живота в цялата му пъстрота, в което ще намира място градивното около нас, което често пропускаме", казва популярната журналистка. „Връщам се на екран с радост и ентусиазъм и нямам търпение, заедно с колегите в страната и със зрителите, да се впуснем в едно невероятно приключение из цяла България с #ИсториитеOколоНас."
Новият формат на БНТ е насочен към широката аудитория. В първите минути на телевизионната вечер екипът ще предложи преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи, бизнес решения, обществени събития, образователни проекти, традиции... и всичко онова, което вълнува и движи местните общности.

„България в 60 минути" ще поднесе на зрителите и много идеи, свързани с пътешествия в страната. За реализацията на предаването БНТ мобилизира ресурса на четирите си регионални телевизионни центрове, както и на своите кореспонденти.

„БНТ от години разполага с най-добрите журналистически екипи в регионите. Така винаги успява да показва случващото се близо до хората и това, което пряко ги интересува. С новия формат искаме да превърнем това съдържание в програмен акцент на БНТ 1. Затова и предприехме тази необичайна за големите български телевизии промяна в началото на вечерния часови пояс", споделя Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ. „Изключително много се радвам, че опитен професионалист, като Мариана Векилска, се присъединява към нас. Заедно с колегите от регионалните центрове ще създадат предаване, което ежедневно ще надниква в най-интересните кътчета на България."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пристанала е на Кошлучето....

14.09.2020 20:52:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.