• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Италиански комедиант се влюби в Хелън Мирън, защото е ваксинирана

Италиански комедиант се влюби в Хелън Мирън, защото е ваксинирана

/КРОСС/ Носителката на редица кинонагради, сред които Оскар и Бафта, британската актриса Хелън Мирън и италианският комик и певец Кеко Дзалоне, чието истинско име е Лука Паскуале Медичи, сформираха невероятен тандем и заснеха видеоклип, в който отправят дискретно и шеговито послание към хората да се ваксинират срещу новия коронавирус, пишат Кориере дела сера и италианското издание на Венити феър.

Клипът е към латино парчето на Кеко Дзалоне La vacinada, което в превод от португалски означава "Ваксинирана". Текстът на парчето е смесица от италиански, испански, португалски и диалект от италианската област Пулия. Действието в клипа към песента се развива в провинция Саленто в Южна Италия. Това не е случайно. Там в град Тиджано Хелън Мирън и съпругът й, режисьорът Тайлър Хакфорд притежават масерия - типична италианска селска каменна къща. Мирън е обявена за почетна гражданка на Тиджано и редовно се включва в местни прояви и кампании.

Клипът към песента на Кеко Дзалоне с участието на Хелън Мирън е пропит със силно чувство за хумор, а посланието за ваксиниране срещу коронавируса е ненатрапчиво. Сюжетът във видеото започва с това, че Кеко Дзалоне, в ролята на млад испански турист, търси пътя до местна забележителност и попада на селянка от Саленто, която работи в градината си. В ролята се превъплъщава Хелън Мирън, която упътва заблудения турист на перфектен италиански език.

И точно в този момент небрежно смъкнатият й ръкав и оголеното й рамо привличат погледа на псевдотуриста. Той веднага задава въпроса: Ваксинирана ли сте? И когато получава отговор: Да, разбира се, той се влюбва във възрастната жена незабавно, сякаш ваксинирането срещу COVID-19 има привлекателната сила на безпаметното влюбване. Клипът продължава с чувствено-шеговити сцени на споделена интимност между Хелън Мирън и Кеко Дзалоне, като в даден момент, те дори плетат заедно или танцуват страстно. Ненатрапчивото послание на клипа е, че всичко това е възможно именно след поставена ваксина, която кара хората да се чувстват в по-голяма безопасност и отново да преоткрият близостта след месеците на социална изолация.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.