• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Ива Митева участва в честването на 142 години от полагане основите на Националната служба за охрана

Ива Митева участва в честването на 142 години от полагане основите на Националната служба за охрана

/КРОСС/ Председателят на Народното събрание Ива Митева участва в честването на 142 години от полагане основите на Националната служба за охрана (НСО).

Председателят на Народното събрание присъства на празничния водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от Мелнишкия епископ Герасим, пред параклиса „Св. Георги Победоносец" и положи цветя пред Паметния знак на служителите на НСО, достойно изпълнили дълга си.

Вече 142 години Националната служба за охрана гарантира сигурността и неприкосновеността на най-висшите публични длъжности в държавата, за да могат те да осъществяват своите конституционни правомощия, посочи председателят на Народното събрание. Смятам, че вие трябва да бъдете равно отдалечени от всички власти, вие с чест и достойнство трябва и изпълнявате своите задължения, подчерта Ива Митева.

Във връзка с проекта за промени в Закона за НСО, председателят на Народното събрание заяви, че целта на предложените изменения е била да се осигури по-висока прозрачност в работата на службата, по-голямо доверие на обществото към нея и по-добро управление. Промените не са насочени към служителите на НСО, те бяха продиктувани от стремеж за осигуряване и редуциране на кръга на охраняваните от службата лица, уточни Ива Митева. Основната дейност на НСО е охранителната, а не да се ползва като символ на престиж и на социално състояние, заяви председателят на парламента.

В словото си пред присъстващите Ива Митева припомни, че с указ на княз Александър Батенберг, обнародван в Държавен вестник на 15 септември 1879 г., се създава първата охранителна структура в България. Вече 142 години тя осигурява неприкосновеността на местата и лицата, отговорни за управлението на държавата и недопускане посегателство върху живота им и ограничаване на възможностите им да изпълняват задълженията си, което е въпрос на национална сигурност, подчерта тя. В последните няколко месеца аз видях едни смели и силни мъже, които с чест и достойнство изпълняват своите задължения, заяви Ива Митева и честити празника на всички служители на НСО.

На церемонията по отбелязване на 142 години от полагане на основите на НСО присъстваха министър-председателят Стефан Янев, генерали, офицери, сержанти и служители на службата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Змeй Гopянин от Бандитска Виена: https://uni.su/IhOgp8 ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управляват българоубийците от милиционерската каста на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

12.09.2021 21:09:57

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

12.09.2021 21:09:31

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

12.09.2021 21:09:10

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ДАНС е тънкото място на веригата, където се приемат и подменят протоколите.: https://tinyurl.com/29d78x7r ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

12.09.2021 21:08:44

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://youtu.be/Cusp3FSpE_U ☞Но наближава видов ден: https://uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престапници ще бъдат с пранги, пратени на каторга доживот: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали дерибеи-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞За куршума няма недосегаеми, а куршуми има за всички сводници, милиционери и политици-българоубийци.: https://uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞☞Казах.

12.09.2021 21:08:11

Баба Иванка от Вечния Звезден Рай

Те са едни и същи бре, слепи ли сте. В ГЕРБ са извънбрачните деца на АбпФК от милицио-циганското котило, а в БСП тези със смесените бракове от цигани и милиционери, всички от кастата на АбпФК, всичкото е боклук до боклука, мърша до мършата, българомразци и слуги на сатанинското задкулисие.: https://uni.su/gBNGME Курнела=Мая=Боко=Доган=Крава-Доя=Славуца=Ради=Бивлицътъ-Иляна=БКП=ДС: https://uni.su/sKahbj През последните 30 години, управниците разпродадоха българската земя на безценица на турци и евреи, и сега чрез ваксините искат да избият българският народ, за да могат собствениците на земята да се настанят наготово в жилищата им. Черквите в България са поделения на ДС и КГБ а поповете са гнусни милиционери с расо и килимявка. Това са попове на мутрите, сводниците, бандитите и мангалите, но не и на българите! Много попове в БПЦ са цигани-българомразци. Призозвават за ваксинация и забрана на абортите при изнасилване. Ето го старият черковен календар, на който се вижда, че Петровден беше на 12 Юли: https://is.gd/fcYQo9 Управляват ни безродници-българоубийци, унищожители на България и българите: https://uni.su/gBNGME В този списък са РОДОВЕТЕ на куклуводите, началниците на политиците: висш ръководен кадър генерали на МВР, ДС и РУМНО в периода 9.IX.1944-1991: https://uni.su/mEjFNU ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

12.09.2021 21:07:38

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Преди девети рязахме шумкарски глави и скоро пак ще режем, главите на техните копелета от милиционерското котило АБпФК. Куршум, клане и дране за копелдаците насаждащи доброзорно, задължително и принудително ваксиниране и носене на маски. Куршум! Падне ли ти милиционерско копеле на сгода, пусни му куршум в черепа, той си знае защо! На линка можете да прочетете биографийте на зверовете по чиито заповеди бяха създадеени комунистическите концлагери в България, и по чиито заповеди бяха избити по садистки, зверски, нечовешки начин милиони българи несъгласни с червената античовешка милиционеро-болшевишка диктатура: https://uni.su/IrSPe4 И четиримата синове на Райна Княгиня са изпратени в лагери след 9 септември: https://uni.su/ZIk9OQ Оцелелите: https://uni.su/PV9TS0 Горяни-1: https://uni.su/D9wYVv Горяни-2: https://uni.su/lGLiWB Горяни-3: https://uni.su/VxgCAv България 1944-1989, забранената истина: https://uni.su/6O0hL1 Песента: https://uni.su/yINtw6 Лагерите: https://uni.su/TJVSKl Горяни-4: https://uni.su/zZEd3l В лагерите: https://uni.su/ikCnwY Ешалон за Ловеч: https://uni.su/Rpcw4x Лагер на смъртта Ловеч: https://uni.su/aZDAzK Лагерите в Ловеч-1: https://uni.su/jQh0Rk Лагерите в Ловеч-2: https://uni.su/V6LBZQ Белене: https://uni.su/DYSJih Присъдата-1: https://uni.su/sZDrS2 Присъдата-2: https://uni.su/Jc1Pgf Секретното дело за лагерите-1: https://uni.su/qVWRDY Секретното дело за лагерите-2: https://uni.su/4Cj6uw Комунистическия Терор в България след 9.IX.1944г.: https://uni.su/luzQ07 Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

12.09.2021 21:06:47

Велзевул

☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

12.09.2021 21:05:50

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Подполковник от НСО е ръководил група за поръчкови убийства. Става дума за действащ дългогодишен служител на Националната служба за охрана. Държавният гард е член на масонска ложа и с контакти на високо ниво в държавата - политици, магистрати и бизнесмени. Престъпната група се е занимавала с разпространение на наркотици, отвличания и трафик на момичета, изнудвания и поръчкови убийства. След експертна справка на иззетия мобилен телефон на гарда е установена активна комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители. С тях престъпната група е обменяла доклади, лични документи на български и чужди граждани, включително и удостоверения и постановления на Софийската градска прокуратура, както и номера на преписки и досъдебни производства. При претърсване на личния автомобил на служителя на НСО, с който е извършал служебните си задължения по време на наряд, са намерено и иззето средство за проследяване и подслушване. Служителят на НСО е разпределял задачите между останалите членове на групата.

12.09.2021 21:05:11

Архангел Михаил

Дванайсетте хиляди еничари от НСО-УБО не изпълняват само охранителни и политически поръчки, те изпълняват и мокри поръчки, отвличания, сутеньорство, рекет и убийства. Но някога ще дойде денят на възмездието, и всичките кучета и кучки от УБО-НСО, МВР, ДАНС и БОП, ще бъдат пратени в трудови лагери заедно с мангалите-сводници, и цялото АБпФК-котило, доживот!

12.09.2021 21:03:49

Кристина-хотел Принцес

Военно Контраразузнаване, Президентство-Президентски съветници на ТАТО, е основният Кукловод в България, всички останали са със съпътстващи функции. Военното контраразузнаване в България е в главата на Октопода, възпроизвеждащ Статуквото, а бившите съветници на Тато и настоящи на Президента, са тези, които са втъкани във всичките му форми и проявления. Нищо не се случи във ВКР, а там се правят разчетите за бъдещите политически и икономически трусове в БГ от там може да се подслушва, всеки и всичко, без никакви разрешителни и се прави. Циркът продължава, а на ВКР, жените са, като Дора с двата мотора - да не им попадате в периметъра, те са по-могъщи и от ДАНС! Куче влачи рейс!

12.09.2021 20:54:07

Малинхер

Сервитьорките в Рила нямаха ли и други задължения - напр. да задоволяват сексуалните капризи на първите? както и хубавите момичета от големите и по-малко големи фолклорни ансамбли? Иначе чужбината ще я видиш през крив макарон? Беше всенародна ебня , по заводите всеки мераклия си имаше любовница , по университетите имаше каки дето ебяха цели факултети.Като има курви , ще има и ебачи.Особенно това поколение дето ни управлява се шибаха като свирки.По старото поколение -човещинка , любовница и се крие.Колко женки от 40-50 год. поколението забременяха около 8 декември , ама от кого не знаят. УБО подбираха похотливи и алчни за диверсия. В казармата имаше т.нар ТДВ - трудово-домакински взвод. УБО е едно ТДВ в голям мащаб. Всички от УБО и НСО са сводници и трафиканти на момичета и наркотици. И днес е така, при новата Номенклатура и НСО!

12.09.2021 20:46:33

Рез Главинчев

Мирчо Спасов - убил собственоръчно усмихнатият тромпетист Сашо Сладура (ще го видите във филма "Любимец 13" в Белене. Хранил прасета с труповете на избитите лагерници. Синът му Румен бе член на ВС на БСП, а снаха му известната крадла Веска Меджидиева. Това са избранниците на червените гласоподаватели-деца на убийци!

12.09.2021 20:45:01

Киро жарта

Задължение на УБО бе да храни, снабдява и обслужва не друг, а висшия ешелон, т.е. двадесетина души. Но на практика на яслата на специалното снабдяване беше целият номенклатурен апарат на ЦК на БКП, Държавният съвет, Министерският съвет с техните семейства и доста други, за които имаше специално разрешение на ЦК.

12.09.2021 20:40:56

Анa кaртeчаpката

Редно е да знаете драги форумци, че безотчетно раздаване на пари става и днес. Започнало е по времето на Костов и сега новата власт го е прегчрнала две седмици след събирането на парламента. Всички депутати, дори и тези от опозицията получават по 2-5 000 лв. месечно в плик. Отделно имат подаръци в плик за рожденните дни и т.н. Както сами знаете, не малка част от парламентаристите в България са си кротки мижитурки и това са немалка част от приходите им. Парите се изписват като представителни, за членство в комисии илибонуси и награди за добре свършена работа. По този начин се смазват с не много пари и свойте и опозицията. Така повечето от депутатите започват основно да се правят на велможи и да ползват превилегии свързани с транспорт, дипломатически паспорти, кьор софри и др. Малка част се захващат по сериозно с далавери, защотот главните далавераджии, сучещи от бюджета въобще нямат намерение да влизат в парламента. Общо взето накрая се оформят доволни суфраджииски групи, главно по интереси и интелектуално ниво. Започват да си ебат жените и секретарките един на друг и да си дават пари назаем. Така много бчрзо в нашият парламент се получава типичната българска микросреда. А това, кой ще чете проектозаконите и кой ще прави анализи и коментари на предложения за съдбоносни за нас решения е нещо отдавна добре забравено. Общо взето, такива ми ти работи. По добре обаче не ми вярвайте. Спи се по спокойно така.

12.09.2021 20:39:30

Папеса Йоанна

В царска България е имало подобна на УБО структура - ИНТЕНДАНСТВОТО. Също далавераджийска АНТИНАРОДНА, АНТИБЪЛГАРСКА организация от всякъде.

12.09.2021 20:38:26

Църква Свидетели на Путин

И Гоце Фон Кенеф много намаза по това време, и с достойнство стана агент на 1-во и 6-то у-ие на ДС-КГБ! А баща му Седефчо, беше селянин-борец против фашизма и капитализма. Та в университета младия тога Гоце Фон Кенеф, влезе едва с тройка на релси, ама нали имаше привилегия че е от котилото на АБпФК, та чак стигна до президент, сега собственник на хотели в България и Австрия! В милиционерски концлагер БГ, милиционерското котило продължава да коли и беси. А зомбираните оскотели овце, ще бъдат изтребани с ваксини и свръхвисокочестотни облъчватели.

12.09.2021 20:34:25

卐Легионер Илия

Редиците от войници и милиционери по шосето София - Банкя и кортежите сутрин и вечер се помнят - най-малкото от жителите на Банкя. Има нещо друго. Моделът, който се описва в статията и допълва от форумците, се копираше в по-умален мащаб поне 30 пъти - от окръжните велможи. Това бяха първите комунистически и земеделски секретари, МВР и ДС шефовете, профюзните, комсомолски и пр. шефчета. Във всеки окръг имаше официална резиденция за по-първите и няколко неофициални - за по-ситните по ранг, разположени в злачни места - около манастири, лечебни извори (напр. Белчин баня) или поне в местни курорти. Там с повод и без повод се правеха софри - ама с избрани неща. Шефовете на местните "винпроми" и "месокомбинати" подбират най-доброто и то се носи - щедро - с камиони. Естествено - безплатно - то е чест някой "първи" да ти опита продукцията и да се оригне сито. Естествено имаше и дамско присъствие - официално - това бяха подбрани секретарки, домакинки, преводачки и пр. Умилително пийналите велможи сучеха мустак, бършеха лиги и ги наричаха "комсомолките" - "нашата гордост". В "по-така случаи" имаше и музика - местни музиканти услаждаха ушите, а при танците - и телата на присъстващите. Поводите за банкетите - дошла делегация от: съседния окръг, "отгоре", чужбина, случил се национален празник, празник на окръга, 10, 20 (30, 50 и повече) годишнина на предприятието или ТКЗС-то, рожден ден на първия, втория и пр. По нечии сметки на по-първите се събираха над 100 банкета годишно. По тази причина рядко можеше да се намери окръжно величие без коремче и охранена физика. Модата на диетите беше още далеч в "гнилия запад", а червендалестата физиономия гарантираше "здравия селски произход" на носителя и възможности за изкачване "нагоре". Колко беше хубаво......

12.09.2021 20:24:02

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

В резиденция Банкя имаше през два метра вишки между боровете, оградата се охраняваше с камери, пиле не можеше да прехвръкне, имаше бункери, охраняващи водоснабдяването, захранването, дори канализацията беше с решетки и камери. Стените са правени за ядрен удар, имаше закрит басеин с минерална вода, личен киносалон с луксозни фотьойли, коридорите бяха облицовани с орехова ламперия, стаите бяха обзаведени по последен крясък на писъка, дограмите бяха немски, с трайно покритие, цялата площ на парка ( десетина квадратни километра) е залесен с мура, сребърна ела, редки иглолистни растения и широколистни дървета, ухаещи храсти, блестящо поддържани алпинеуми, лехи с невиждани цветя, напояване , цял щаб озеленители, отделно е имало специално снабдяване, персонал от близо хиляда души, грижещ се за ЕДИН ДЕМБЕЛ ( той бил самотен, моля ви се), специален ресторант, специална кафе-сладкарница, климатици, скъпи аудио-видео техники, телевизори, мрамори - милиарди левове са изхарчени покрай тази резиденция ( не че за Бояна или Перла и Арбанаси са похарчени по-малко). Луксовете на Другаря правеха битието на коронованите глави в най-големите империи битие на пръдльовци. Сутрин от Банкя тръгваха пет блиндирани мерзедеса, претъпкани с охрана, от изхода на резиденцията до Бояна заставаха с гръб към шосето преоблечени като милиционери войници с калашници през три метра от двете страни в продължение на 15 километра!!!! Цялото движжение биваше спирано три пъти на ден по за един час, на отбивката преди Банкя ставаше задръстване, стигащо до Ломско шосе! Жителите на Суходол и Горна баня баха пропищели, а жителите на Банкя обикаляха кажи-речи чак до Божурище. Същото беше и в центъра. от Бояна, през Попа до Дондуков цялото движение спираше и отбиваше встрани, сирени виеха, волги с буркани и джипове вървяха на километър пред кортежа, следваха милиционери с мотоциклети, после кавалкадата на Другаря, сетне още толкова пазванти , сетне поне двайсетина хитреци, каращи след кортежа с 80 км в час, колко пъти и аз съм се шмугвал отзад на Попа, обаче тариктлъкът важеше до Гурко, там няколко пъти милиционери с кожени дрехи и палки спираха смелчаците и взимаха талоните одма!

12.09.2021 20:22:04

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ходил съм няколко пъти в резиденцията в Банкя, когато я отвориха за около един месец, после пак я затвориха. Ходил съм и в Арбанаси. Сега,това което ще ти кажа, звучи като виц, ама не е. Една двуметрова сестра всяка вечер приспивала на ръце Живков, като го дурдурка, после го слагала в легло насред стая, цялата в кашпи със здравец. А вместо вода му давали изцеден морковен сок, били са му и руски инжекции за дълголетие, предназначени за геронтокрацията от Кремъл. В Арбанаси служители от УБО са извозвали с камион прясно окосена трева от Рила, разстилали са я на Людмила и Лилов, да им мирише на билки, докато се гушкат. А отпред имаше кръгла площадка за хеликоптера на правешката принцеса, да си прехвърча.

12.09.2021 20:18:45

†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: https://uni.su/A5nR7K

☠Циганин-сводник=гнусна хиена: https://tinyurl.com/rw43afur Светна ми сега, защо най-големите пари направиха след промените от трансфериране на жени в чужбина! Ами те УБО-то са имали от преди промените контрол над по-хубавите жени в България и после просто са използвали старите връзки за нови дейности и печалби. Поради глада и бедноста през 1990-те години, не е било много трудно да притиснат жените да правят за пари, това, което по-рано са правили за услуги. Бизнеса трябва да е бил наистина голям, защото четох, че във Варна на един пезевенг свързан с бившата Държавна му отнемат 84, 000,000 лева натрупани чрез проституция.

12.09.2021 20:17:40

ミ●﹏☉ミПeтeла от Бaба Тoнка

Разбира се че беше така. Имаше и дори бригади в УБО-то. Бях забелязъл, бях че мадамите с малки цици остават да работят на полето, а големите цици и врътливите дупнца ги вземаха в УБО-то на бригада. Попадал съм в компания на такива бригадирки, които обикновенно мълчат за всичко свързано с бригадата им в УБО-то, но като си пийнат, изплюват по нещо, защото и там има завист и дразги. Оказва се, че една част от бригадирките обслужват сексуалните нужди на охранители, служители и персонала на УБО-то. Най-привилигировани са бригадирките, които са наети да обслужват висшите другари. На тях им дават постове Камериерки и докато оправят стаите на другарите, другарите оправят тях. На-голямата аванта от такава бригада е ако другаря си падне по бригадирката и я изтегли в София, било да следва, било да работи, на практика и т.н. Всички знаеха, каква е бригадата в УБО-то. Ако на УБО-то им трябваха работници, те можеха да си ги назначът веднага. И макар, че всички знаеха, че особенно момченцата ги вземаха там само за да ги бъзикат, всички родители се натискаха да уредят дъщерите си на бригада в УБО-то. То беше като постижение - нещо като да те издигнат в служба или да си купиш Лада, дънки от Кореком и т.н. Имаше един Лъчезар Аврамов-министър на туризма, той си падаше по малки гаджета и сигурно не е бил само той. Неговите хора от УБО-то се бяха изхитрили и прихващаха готините мацки от пред-бригадирска възраст. Организираха специални бригади за пионерчета, в които все избираха Осмокласнички с по-големи цици. Понякога вземаха и Седмокласнички и дори накой Шестокласнички. Тези момиченца си живееха живота и обикновенно правеха кариера и в образованието си и в живота си. Говорил съм с някой от тези момиченца и техни приятели на чашка. Те се дъжаха с мене сякаш съм Крепостен Селянин и те са Дворяни. Единственното което им тежеше, че като стигнат до 10-11 клас, висшите другари, ги прехвърлят на по-ниско стоящи и те си вземат от новата реколта Осмокласничка, Седмокласничка или Шестокласничка, както дойде. Ама дори и тези дето ги прехвърлят на шофьорите не съжаляваха, че са ги шибали другарите - нали иначе щяха да събират картофите по полето през деня и през вечерта да ги шибат ТКЗС-арите в бригарирските бараки на вересия.

12.09.2021 20:13:39

Кю Бил Студент

УБО отговаряше за всички прищевки на разпищолилите се бандити от ЦК. Например в Бояна се правеха през ден угоителни гощавки с азиатско изобилие, дори и пировете на римските императори са детска шега, Лукиан пасти да яде в описанията си. Идва делегация ( делегации имаше през два дена), празник, конференция, конгрес, честване, асамблеи, писателски срещи, награждавания на творци, приеми( всеки ден от седмицата) и хоп! - разточителен гуляй , понятие си нямате. Всичко това с народна пара и с мерак по изобилие в налудничави размери ( само да ви кажа, че десетки милиони от бюджета на Гоце, например, пак се харчат за гуляи с подобна мегащедрост, а и "съперниците" от правителствените "прояви" не се шегуват, драги обеднели сънародници), в края на банкета кой ял -ял, на прислугата и пазвантите се дава да похапнат от деликатесите, сетне храната се изсипва от съдовете върху покривките, покривките се навиват на руло и се унищожават, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РАЗГЛАСЯВА КАКВО И КОЛКО СЕ Е КОНСУМИРАЛО. Веднъж жена ми беше канена на една среща с писатели в Бояна и се върна шашната от видяното ( а пък аз какво съм виждал в домовете на некои другари , ще ви се врътне чивия). По същото време ни спираха тока през десет минути, дееба и социалистическия рай. В по-малки мащаби се действало и провинцията. Гаулайтерите се стараели да посрещнат "софийските гости" с надхвърляне, нищо че по рафтовете на магазините имаше празни кутии , а по витрините имаше халва, тъмнокафява лютеница и грах в буркани с бяла плесен по дъното. Например Станко Тодоров трябвало да мине от Русе през едно търновско село на среща със студенти-археолози. Дошли накуп партийни величия от Търново и Габрово и очаквали големеца пред такава маса с кльопане, га че ли щял да се спусне от небето сам Господ-Саваот. Обаче онзи не пристигнал, та от цялата работа намазали студентите.

12.09.2021 20:10:11

✞❤Бай Пешо от Черешките❤

В УБО-то имаше и отдел за снабдяване на Висшите Партийни Кадри с жени и даже тези жени се обучаваха, как да задоволяват сексуалните нужди на другарите. Как са осчетоводявали тези услуги, не ми е ясно, но всички тези другарки, влизаха без изпити във висши учебни заведения и ги завършваха без да са стъпали в тях. На базата на висшето им образование ги назначаваха на отговорни постове и те колеха и бесеха. Чудя се дали УБО-то не е снабдявало и жените на висши партийни постове с мъже да ги шибат или лесбийки да ги лижат? А колко от висшите партийни кадри са били педераси или би-сексуални и как са задоволявали и техните нужди? Помня на времето, като имаше летни и есенни бригади в селското стопанство, още първия ден на бригадата, пристигаха другарите от Окръжния Бригадирски Щаб и избираха все най-сладките момиченца за да работят над нагледната пропаганда в щаба. Момиченцата изчезваха с другарите, но трябваше да им се водят надници и дневни сякаш работят на полето.

12.09.2021 20:07:51

фeн клyб Сoфия-Зaпaд

След смъртта на Мара Малеева Живков се премества да живее в резиденция Банкя. С организацията на пътуването му до ЦК или до Държавния съвет в центъра на София са ангажирани десетки служители на УБО и МВР. За сигурността на първия човек е осигурен специален брониран Мерцедес. За осигуряването на трасето „Банкя" – София е ангажирана и специална част от военното поделение, разположено срещу Врана.

12.09.2021 20:06:35

Циганори Румънещи

Тодор Живков сам избира да е главен разпоредител с централното охранително управление, отговарящо за персоналната сигурност на висшия партиен елит, както и да е основен разпределител на благата на върха на комунистическата номенклатурна пирамида. От една страна той превръща УБО в собствена преторианска гвардия, която е допълнителен гарант за личната му сигурност и власт, а заедно с това и източник на важна информация за ставащото във висшия партиен апарат, и средство за контрола му. От друга страна сам ръководи системата за битови и финансови привилегии на новата каста, като чрез този своеобразен механизъм купува лоялност или отнема специалните атрибути за правоимащи на онези ръководни партийни кадри, които се отклоняват от неговата линия, провинили са се в нещо или просто са загубили доверието му. Кръгът на кастата, чийто нужди УБО задоволява, е очертан от самия Живков в редица секретни решения на Политбюро, в които членовете на кастата са определени като „правоимащи". Всичко, свързано с нея е засекретено и скрито от погледа, както на обикновените българи, така и редовите партийни членове. Основната причина именно УБО да бъде натоварено с обслужването й е, защото идеята и практиката с правоимащите по никакъв начин не кореспондира с комунистическия идеал, нито с обещаната илюзия за равенство, с която комунистическата партия идва на власт. Чрез УБО Живков държи ключовете за охраната и привилегиите в собствените си ръце, защото въпреки неприсъщата за един държавен ръководител функции той напълно съзнателно приема не само да има личен контрол върху УБО, но и играе ролята на негов кадровик и пряк ръководител.

12.09.2021 20:05:47

✞❤Бай Пешо от Черешките❤

Два пъти седмично самолети на правителствното звено водеха на пазар в Париж, Виена, Рим червените принцове и принцеси. Людмила Живкова, ПРОКЛЕТА ДА Е ТЯ И ЦЕЛИЯТ И РОД ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, с антуража си, ходеше с правителствения самолет на кафе в Париж, а в същото време заплатата на Мама Димка, Светло и Царство Небесно, беше 80 лева, пенсията на Баба Иванка, Бог да я Прости, беше 21 лева.

12.09.2021 20:04:18

Мордор-унищожителя на сводници

Държавна сигурност (ДС) е бивша българска тайна служба за разузнаване и контраразузнаване, активна в периода 1925 – 1990 г. Тя е основната репресивна структура, на която се крепи тоталитарният режим на Българската комунистическа партия от края на 40-те години.[1][2] По своите функции, организация и начин на работа Държавна сигурност следва отблизо модела на съветските служби за сигурност. Пето управление на ДС, УБО, го преименуваха на НСО, но там нищо не се промени и УБО-НСО си остана да функционира като държава в държавата.

12.09.2021 20:01:11

✞❤Бай Пешо с ладата❤

УБО - Управление за Банкети и Оргии

12.09.2021 20:00:11

Юлиана

През ноември 1945 г. Политбюро начело с Васил Коларов взима решение за създаването към ЦК на БКП на специално звено за неговата охрана. Хаха, да охранява БКП от народната любов! Всички трябваше да гният в Белене, да ги избесят и после да ги оставят на кучетата! Самият Тодор Живков казва в едно от признанията си, след като вече не е на власт: УБО беше цяла империя, държава в държавата.

12.09.2021 19:59:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.